Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Φωτογραφίες του Galaxy A7 με τρεις κάμερες
galaxy-a7-triple-camera

Φωτογραφίες του Galaxy A7 με τρεις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Samsung να παρουσιάζει νέες συσκευές στη μεσαία κατηγορία, και μάλιστα με σχετικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι επιβεβαιώνοντα, με την εμφάνιση ενός νέου Galaxy A7 με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Το Galaxy A7 έκανε την εμφάνιση του σε “Live” φωτογραφία αλλά και επίσημα εμπορικά renders, που δείχνουν τις περισσοτερες από τις λεπτομέρειες στον σχεδιασμό του. Η βασικότερη όμως αλλαγή που έχει κάνει η Samsung, είναι η τοποθέτηση τριών καμερών στο πίσω μέρος του Smartphone. Η χρησιμότητα τους είναι μέχρι στιγμής άγνωστη, όπως και η ανάλυση για την κάθε μια από αυτές. Οι πιθανοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν μια βασική, μια κάμερα με τηλεφακό και πιθανόν μια τρίτη χαμηλής ανάλυσης για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα αλλαγή αφορά τον αισθητήρα αποτυπωμάτων που για κάποιο λόγο η Samsung φαίνεται να θεωρεί βολικό να τοποθετήσει στην πλαϊνη πλευρά του Galaxy A7, στο πλήκτρο ενεργοποίησης του. Η συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι δημοφιλής εδώ και χρόνια, με τη Sony Mobile να είναι η τελευταία “μεγάλη” εταιρεία που την εγκατέλειψε πριν λίγο καιρό. Σε κάθε περίπτωση, το Galaxy A7 όπως και το ακριβότερο Galaxy A9 με τις … τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του θα ανακοινωθούν σύντομα από τη Samsung, πιθανοτατα στο Online event που έχει ανακοινώσει για τις 11 Οκτωβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights