Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Enet Solutions-Logicom: Αναβαθμίζει τη συνεργασία της με την Oracle

Enet Solutions-Logicom: Αναβαθμίζει τη συνεργασία της με την Oracle

απο John Leondaris

Η Enet Solutions-Logicom ανακοίνωσε ότι διευρύνει τη συνεργασία της με την Oracle και γίνεται Value Added Distributor (VAD) της Oracle καλύπτοντας τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας, της Αλβανίας, του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ.

Η Logicom θα βοηθήσει τους συνεργάτες σε αυτές τις χώρες να αξιοποιήσουν το χαρτοφυλάκιο της Oracle, με βάση τις VAD προτάσεις της Oracle, και να αποκτήσουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις εξειδίκευσης που είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών τους. Με αυτή τη συνεργασία, η Oracle αναγνωρίζει τη μεγάλη εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της Logicom στην παροχή προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών της Oracle στις αντίστοιχες αγορές.

Ο γενικός διευθυντής της Enet Solutions-Logicom, Σπύρος Κουρμούσης, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την Oracle και πεπεισμένοι ότι αυτή η σύμπραξη θα επιταχύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη και των δύο εταιρειών. Η σειρά προϊόντων της Oracle θα μας επιτρέψει να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και να βελτιώσουμε την εμβέλειά μας στην αγορά. Επιπλέον, η συνεργασία καταδεικνύει την εμπιστοσύνη κορυφαίων προμηθευτών, όπως είναι η Oracle, στις δυνατότητες της Logicom”.

Η Logicom

Η Logicom αποτελεί κορυφαίο διανομέα λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας και καλύπτει μεγάλες περιοχές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική. Η εταιρεία αναπτύσσει αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους προμηθευτές και τους επίσημους συνεργάτες της. Εδρεύει στην Κύπρο και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου από το 2000. Έχει συνεργασίες με όλους τους προμηθευτές εξελιγμένων λύσεων τεχνολογίας παγκοσμίως.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights