Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Tommy 3 είναι όπως ήδη αναφέραμε, η πρώτη συσκευή της εταιρείας σε αυτά τα χρήματα που έρχεται με οθόνη αναλογίας πλευρών 18:9 που πλέον θεωρείται δεδομένη ακόμα και σε τόσο οικονομικές προτάσεις. Η διαγώνιος των 5.46 ιντσών όπως λεπτομερώς αναφέρει η Wiko, είναι σίγουρα αποδεκτή, και αρκετή για την άνετη χρήση του Smartphone.

Η ανάλυση της όμως είναι ίσως λίγο χαμηλότερη από το αναμενόμενο, αφού στα 960 x 540 pixels είναι χαμηλότερη και από αυτή του 720p που πλέον θεωρείται δεδομένη σε σχεδόν όλες τις συσκευές της αγοράς.

Χρωματικά τώρα, η οθόνη του Tommy 3 δεν απογοητεύει, αρκεί πάντα ο ιδιοκτήτης του να θυμάται τι είδους Smartphone είναι. Η παλέτα χρωμάτων είναι αρκετά έντονη και «ζωντανή» ώστε να κάνει ευχάριστη τη χρήση του, και δεν αλλοιώνεται σημαντικά από την ένταση του φωτισμού..

Το Stock Android έχει περιορισμένες ρυθμίσεις για την οθόνη, που περιλαμβάνουν απλά την προσαρμογή του συνολικού μεγέθους προβολής αλλά και της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται.

Αυτό που θα θέλαμε να είναι λίγο καλύτερο είναι οι γωνίες θέασης, αφού πολύ εύκολα και με μικρή γωνία, εμφανίζεται μια μικρή αντανάκλαση του φωτισμού πάνω στην ίδια την οθόνη. Αντίστοιχα όμως και εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα Smartphone των 100 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights