Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Στο πίσω μέρος του Tommy 3 βρίσκεται μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης μόλις 8 mpixels. Η ανάλυση αυτή «προδιαθέτει» για την απόδοση της και στην πράξη που δεν ξεπερνάει τα όρια απλά του μέσου όρου.

Σε συνθήκες κανονικού φωτισμού, το Tommy 3 μπορεί να βγαλει σχετικά φωτεινές φωτογραφίες, που έχουν και αρκετή λεπτομέρεια με δεδομένους πάντα τους περιορισμούς στο Hardware του. Το χρωματικό εύρος είναι αρκετά περιορισμένο, και σε έντονο φως υπάρχει ένα φαινόμενο να τονίζεται ενοχλητικά το άσπρο χρώμα.

Το HDR βελτιώνει σημαντικά τα συγκεκριμένα προβλήματα, όμως όπως σχεδόν και κάθε άλλη συσκευή αυτής της κατηγορίας τιμής, απαιτεί αρκετό χρόνο για την λήψη μιας φωτογραφίας. Μάλιστα πρέπει ο χρήστης να έχει και σχετικά σταθερό χέρι ώστε η φωτογραφία να μην είναι «θολή».

Αντίστοιχα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η κάμερα προσφέρει απλά τα βασικά, με τις φωτογραφίες να είναι ικανοποιητικές περισσότερο για χρήση σε Social Media και εφαρμογές όπως το Viber, το Facebook messenger κλπ.

Πρακτικά όμως αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν το Tommy 3 πολλοί από τους χρήστες που θα το επιλέξουν, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο «σημαντικό» από ότι σε ακριβότερες συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights