Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Huawei Y9 2019 εμφανίστηκε στην TENAA

Το Huawei Y9 2019 εμφανίστηκε στην TENAA

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, ένα Smartphone που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, έκανε πρώτα την εμφάνιση του στην Κινεζική αρχή πιστοποίήσης TENAA. Αυτή τη φορά πρόκειται πιθανότατα για το Y9 2019 της Huawei, την καλύτερη πρόταση της εταιρείας σε αυτή τη κατηγορία.

Η καταχώρηση στην TENAA αποκαλύπτει μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, και οι φωτογραφίες του Y9 2019 αποκαλύπτουν και αυτές μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Σχεδιαστικά θυμίζει τις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας όπως το P Smart Plus και το Mate 20 Lite, σίγουρα όμως είναι λιγότερο πολυτελές σε σύγκριση με αυτά. Υπάρχουν δύο κάμερες, στην πίσω όψη, και η καταχώρηση στην TENAA αναφέρει μόνο την ονομαστική τους ανάλυση, στα 20 Mpixels για την βασική και στα 2 Mpixels για την δεύτερη που θα χρησιμοποιείται για θολό φόντο σε φωτογραφίες.

Για το εσωτερικό του Y9 2019, η Huawei έχει επιλέξει τον Kirin 710 που επίσης χρησιμοποιεί στα Mate 20 Lite και P Smart Plus, έναν επεξεργαστή σημαντικά ισχυρότερο από το συνηθισμένο σε αυτή τη κατηγορία που θα ανήκει το Smartphone. Θα συνδυάζεται επίσης με 4 ή και 6 GB μνήμης RAM, κάτι που κανει το Smartphone σημαντικά καλύτερο από τις υπόλοιπες συσκευές της ίδιας σειράς. Η οθόνη είναι επίσης αρκετά μεγάλη στις…. 6.5 ίντσες με ανάλυση FullHD+ (πιθανότατα στα 2340 x 1080 pixels) ενώ αντίστοιχα και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι μεγαλύτερος με εκδόσεις των 64 και 128 GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights