Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone : Προπαραγγελίες για τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max

Vodafone : Προπαραγγελίες για τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max

απο Kostas Gliatiotis

Ολοι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα πιο εξελιγμένα iPhone που σχεδιάστηκαν μέχρι σήμερα, iPhone Xs και iPhone Xs Max μπορούν τα προ-παραγγείλουν μέσα από την ιστοσελίδα της Vodafone στο www.vodafone.gr.

Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και μολυβί στα  64GB, 256GB και 512GB. Και τα 2 νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR και εξελιγμένα ηχεία για στέρεο ήχο. Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό.

Τα νέα και iPhone θα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και το vodafone.gr στις 28 Σεπτεμβρίου, με προτεινόμενες λιανικές τιμές που ξεκινούν από 1.339 € για το iPhone Xs Max  και 1.229€ για το iPhone Xs. Όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν στα καταστήματα Vodafone από τη δυνατότητα των  48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλη την αυθεντική σειρά αξεσουάρ Apple για τα νέα iPhone, για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Από θήκες διαφόρων υλικών & τύπου έως τα μοναδικά AirPods για εκπληκτική εμπειρία ήχου, καθώς και τον ασύρματο φορτιστή για εύκολη φόρτιση της συσκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone Xs Max στο: www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/apple-mblphapple-ip-xs-max4g64gbsp-g/p-123367/

και για το iPhone Χs: www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/apple-mblphapple-iphone-xs4g64gbspace-gr/p-123357/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights