Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !
mediapad t5

Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των Tablets έχει χάσει την «αίγλη» που είχε μέχρι πριν από μερικά χρόνια, αφού πλέον έχουν μετατραπεί σε συσκευές καθημερινής χρήσης. Οι ανάγκες του ιδιοκτήτη τους μπορούν πλέον να καλυφθούν και από ένα Tablet μεσαίας κατηγορίας, που κοστίζει σημαντικά λιγότερα χρήματα. Προκειμένου να καλύψει και αυτή την κατηγορία τιμής, η Huawei σχεδίασε το Mediapad T5, ένα Tablet που κάνει τις ελάχιστες δυνατές παραχωρήσεις, σε σύγκριση με το αμέσως επόμενο Mediapad M5 Lite, για να πετύχει την χαμηλότερη τιμή πώλησης του. Σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρήση, «κρατάει» όλες τις βασικές δυνατότητες που θεωρούνται πλέον δεδομένες από την αγορά, και μαζί με αυτές προσφέρει μερικά… έξτρα, όπως η πολύ καλή οθόνη των 10 ιντσών.

Σχεδιασμός.

Το Mediapad T5 είναι και αυτό κατασκευασμένο από μέταλλο όπως και τα ακριβότερα M5 και M5 Lite, που παρόλα αυτά έχει μια διαφορετική λιγότερο «πολυτελή» υφή. Πλαστικό υπάρχει μόνο στο πάνω μέρος της πίσω επιφάνειας, που φιλοξενεί τις κεραίες για την λειτουργία του Wifi αλλά και του 4G δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

mediapad t5Η απλότητα της πίσω όψης είναι καλοδεχούμενη και μόνο η κάμερα στην επάνω δεξιά γωνία είναι αυτή που ξεχωρίζει. Παρόλα αυτά είναι τοποθετημένη «ευθεία» με την υπολοιπη επιφάνεια και δεν δημιουργεί πρόβλημα όταν το ακουμπά κάποιος σε επίπεδη επιφάνεια.

Το Mediapad T5 έρχεται με δύο ηχεία «μόνο» που δεν είναι και ρυθμισμένα από την Harman Kardon όπως στα δύο ακριβοτερα Tablets της εταιρείας. Είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος του, και η ηχητική τους απόδοση είναι σίγουρα καλύτερη από τον μέσο όρο στην κατηγορία αυτή. Πρακτικά, και η ύπαρξη δύο ηχείων είναι κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο δυστυχώς ακόμα και σήμερα, και σε εταιρείες του ανταγωνισμού υπάρχουν μόνο σε σημαντικά ακριβότερα Tablets.

Ερχόμενοι στην μπροστινή επιφάνεια τώρα, το μεγαλύτερο μέρος αυτής καταλαμβάνεται από την 10.1 ιντσών οθόνη του Mediapad T5. Το πλαίσιο γύρω της διατηρείται σε λογικά πλαίσια, και ειδικά για ένα σχετικά οικονομικό Tablet, δεν ενοχλεί ούτε αυξάνει ενοχλητικά τις συνολικές διαστάσεις.

Από την μπροστινή αυτή όψη απουσιάζει και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, μια λογική επιλογή, και ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι (πιθανον) απαραίτητο στο κοινό που απευθύνεται το MediaPad T5.

Η Huawei έχει πετύχει τέλος και έναν πολύ καλό συνδυασμό βάρους αλλά και περιορισμένου «πάχους», που κάνουν το Tablet εύκολο στην χρήση, ακόμα και όταν κάποιος το κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, το Mediapad T5 πετυχαίνει σχεδόν άριστα τον συνδυασμό καλής κατασκευής με ποιοτικά υλικά, και τον «απλό» χαρακτήρα που πρέπει να έχει για περιορισμό του κόστους. Η συναρμολόγηση του είναι άριστη, και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την αντοχή του σε βάθος χρόνου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights