Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !
mediapad t5

Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Τυπικά, το Mediapad T5 έχει μια κάμερα 5 Mpixels στο πίσω μέρος του, που όπως και σε κάθε άλλο Tablet υπάρχει απλά για να… υπάρχει. Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει είναι απλά καλές για ανταλλαγή μέσω Mail ή και την αποστολή τους σε Social media, όπως προφανώς και η φωτογράφιση με ένα Tablet δεν είναι συνηθισμένη διαδικασία.

Η κάμερα πάνω από την οθόνη τώρα, είναι χρήσιμη για εφαρμογές όπως το Skype και το Duo της Google και πραγματοποίηση Video κλήσεων.

Επεξεργαστής Μνήμη.

Όπως και το M5 lite, έτσι και το Mediapad T5, χρησιμοποιεί τον Kirin 659 στο εσωτερικό του, που είναι σχεδιασμένος από την ίδια τη Huawei. Η βασικότερη διαφορά είναι ότι εδώ συνδυάζεται με 2 GB μνήμης RAM, μια επιλογή που έχει μικρές επιπτώσεις στην συνολική απόδοση.

Οι οχτώ πυρήνες Α-53 του Kirin 659 φτάνουν τα 2.2 GHz σαν μέγιστη ταχύτητα, και προσφέρουν ότι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς από έναν επεξεργαστή αυτής της κατηγορίας τιμής. Οι εφαρμογές ξεκινούν σχετικά γρήγορα, και δεν υπάρχουν προβλήματα στην χρήση τους. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, και σε απαιτητικές εφαρμογές, το Mediapad T5 εμφανίζει μια μικρή καθυστέρηση στην λειτουργία του, όμως μιλάμε πάντα για ένα Tablet της μεσαίας κατηγορίας.

Τα 2 GB της μνήμης RAM είναι αυτά που αλλάζουν περισσότερο τη «συμπεριφορά» του T5 σε σύγκριση με το M5 lite, κυρίως επειδή είναι οριακά αρκετά για ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο χρήστης του Mediapad T5 μπορεί να ανοίξει μια δεύτερη εφαρμογή χωρίς προβλήματα, όμως η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται με μια αισθητή, αλλά και πάλι λογική, καθυστέρηση.

Η Mali T830 κάρτα γραφικών, αποτελούσε εξ αρχής μια λύση μεσαίας απόδοσης για την κατηγορία του Kirin 659. Η απόδοση της είναι πλέον οριακή για την οθόνη των 1920 x 1200 pixels, που είναι υψηλότερη από το ιδανικό για την ισχύ της. Το γραφικό περιβάλλον της Huawei δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή γραφικών και την ταχύτητα απόκρισης του, όμως η χρήση για παιχνίδια είναι αρκετά περιορισμένη.

Τέλος, για τον αποθηκευτικό χώρο η Huawei έχει επιλέξει τα 16 GB ονομαστικά, από τα οποία περίπου 8.5 GB είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη. Για την προβολή ταινιών και αναπαραγωγή μουσικής (μέσω των πολύ καλών ηχείων του tablet) είναι πιθανότατα απαραίτητη μια κάρτα μνήμης microSD.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτή τη κατηγορία τιμής υπάρχουν ακόμα Tablets του ανταγωνισμού με λιγότερη ενσωματωμένη μνήμη των 8 GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights