Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το iPhone Xs Max πουλάει 4 φορές περισσότερο από το μικρό iPhone Xs

Το iPhone Xs Max πουλάει 4 φορές περισσότερο από το μικρό iPhone Xs

απο Kostas Gliatiotis

Με τα δύο νέα iPhone να έχουν ήδη ξεκινήσει να πωλούνται σε αρκετές χώρες, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις τους. Ένα από αυτά, που προέρχεται από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, αναφέρει ότι το μεγαλύτερο iPhone Xs Max πουλάει 3 με 4 φορές περισσότερες συσκευές από το μικρότερο iPhone Xs Max.

Η συγκεκριμένη αναλογία είναι μάλλον “αναμενόμενη” αφού η αγορά έχει δειξει εδώ και χρόνια ότι προτιμά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη, και το iphone Xs Max έχει την μεγαλύτερη διαθέσιμη οθόνη σε Smartphone της Apple Μέχρι και σήμερα. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το ότι η έκδοση των 256 GB φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλής, παρά το μεγαλύτερο κόστος σε σύγκριση με το μικρότερο των 64 GB. Η μεγαλύτερη έκδοση των 512 GB είναι εξαντλημένη σε αρκετές χώρες, αφού μέχρι στιγμής μόνο η Samsung παράγει ολοκληρωμένα μνήμης σε τόσο μεγάλη χωρητικότητα, και προφανώς η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την παραγωγή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights