Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Οι δημιουργοί του Instagram παραιτούνται από τη θέση τους

Οι δημιουργοί του Instagram παραιτούνται από τη θέση τους

απο Kostas Gliatiotis

Έξι χρόνια αφού το Facebook ολοκλήρωσε την εξαγορά του Instagram, οι δημιουργοί του, Kevin Systrom και Mike Krieger ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την εταιρεία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι “περίεργο” στην απόφαση τους αυτοί, αφού οι ίδιοι αναφέρουν ότι απλά είναι πλέον… έτοιμοι να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στην επαγγελματική τους ζωή.

Οι δύο ιδρυτές του Instagram εργάζονταν σε αυτό σαν Διευθύνων Σύμβουλος και Τεχνικός διευθυντής, δύο θέσεις που πλέον θα πρέπει να καλυφθούν από προσωπικό του Facebook ή να ανατεθούν σε κάποιο νέο συνεργάτη. Το Instagram είχε ξεκινήσει με “μόλις” 30 εκατομμύρια χρήστες την εποχή που το Facebook έκανε γνωστή τη πρόθεση του να το εξαγοράσει. Πλέον έχει φτάσει τα 800 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά Social Media που υπάρχουν. Η εξαγορά του κόστισε μάλιστα 1 δισεκατομμύριο δολαρια, τη στιγμή που το Facebook έδωσε 12 φορές περισσότερα χρήματα για να εξαγοράσει και το WhatsApp μερικά χρόνια αργότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights