Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung θα παρουσιάσει την “The Wall” κατά τη διάρκεια του Monaco Yacht Show

Η Samsung θα παρουσιάσει την “The Wall” κατά τη διάρκεια του Monaco Yacht Show

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics παρουσιάζει τις καινοτόμες LED οθόνες, The Wall και τη σειρά LED οθονών ψηφιακής σήμανσης fine pixel pitch IF στο Monaco Yacht Show (MYS), που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στο Port Hercules στο Μονακό. Στο MYS συμμετέχουν περισσότερες από 550 εταιρείες-εκθέτες, περιλαμβάνονται περισσότερα από 125 superyachts και φιλοξενούνται περισσότεροι από 36.000 συμμετέχοντες κάθε χρόνο. Πέρα από την έκθεση των superyachts, οι συμμετέχοντες μπορούν να επισκεφτούν τον εκθεσιακό χώρο, για να βρουν τον πλέον πρόσφατο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και να διαμορφώσουν τον πολυτελή προσωπικό τους χώρο.

«Η Samsung είναι ενθουσιασμένη που αποτελεί μέρος του Monaco Yacht Show, έχοντας συνεργασία με δύο εκπληκτικές εταιρείες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη των καινοτόμων οθονών που δημιουργούμε», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President στο τμήμα Visual Display στη Samsung Electronics. «Ελπίζουμε ότι η The Wall θα γίνει η οθόνη επόμενης γενιάς για τους συμμετέχοντες του MYS, καθώς θα δημιουργήσουν μία μοναδική και βέλτιστη εμπειρία θέασης».

Πολυτελής ψυχαγωγία με την The Wall

Ο εκθεσιακός χώρος της Ideaworks αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για την The Wall, καθώς ο εκθεσιακός χώρος προσαρμόζει και εγκαθιστά κορυφαίο τεχνικό εξοπλισμό για τους υψηλού προφίλ ιδιοκτήτες yacht.

Η The Wall της Samsung για οικιακή χρήση προσφέρει εξαιρετική FHD και UHD ανάλυση σε ένα εύρος μεγεθών, ξεκινώντας από τις 73’’ έως και τις 146’’ και παρέχει UHD ποιότητα εικόνας σε μέγεθος μεγαλύτερο και από το πραγματικό με 0,8 χιλιοστά pixel pitch display. Καθώς οι ιδιοκτήτες yacht αναζητούν να αναβαθμίσουν την τεχνολογία τους, η The Wall είναι η ιδανική προσθήκη για να δημιουργήσουν ένα αξεπέραστο χώρο ψυχαγωγίας για εκπληκτική εμπειρία θέασης, καθώς ταξιδεύουν στη θάλασσα. Όταν οι χρήστες δεν παρακολουθούν κάποιο περιεχόμενο, η οθόνη μπορεί να αποτελέσει μία προέκταση σταθερής και κινούμενης ψηφιακής τέχνης, καθώς εναρμονίζεται άψογα με τον εσωτερικό χώρο.

«Η The Wall δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να επανεφεύρουν τους χώρους. Η δυνατότητά της να προσαρμόζει οποιοδήποτε μέγεθος και να προβάλλει περιεχόμενο με τέτοια αξιοσημείωτη ευκρίνεια, δίνει στους ιδιοκτήτες και στις design ομάδες τους ένα εκπληκτικό νέο εργαλείο για να δημιουργήσουν καθηλωτικούς και ελκυστικούς χώρους. Οι ομάδες  συνεργάζονται τώρα με τους ιδιοκτήτες και τις ομάδες τους για να δείξουν, πώς αυτό το μοναδικό προϊόν μπορεί να ενσωματωθεί στα projects τους», δήλωσε ο Kevin Andrews, ιδρυτής του Ideaworks.

Ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη με τη σειρά IF

Επιπλέον, η Samsung παρουσιάζει τη σειρά LED οθονών ψηφιακής σήμανσης fine pixel pitch IF (όνομα μοντέλου: IF015H) στον εκθεσιακό χώρο της Bond Technology Management (AL13). Η Bond Technology εξειδικεύεται σε κορυφαίες οπτικοακουστικές λύσεις, καθώς και σε λύσεις επικοινωνίας και έχει σχεδιάσει συστήματα για τρία από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά yachts, που έχουν κατασκευαστεί έως σήμερα. Η σειρά IF της Samsung αναδεικνύει την τεχνολογία LED HDR scene adaptation. Με ζωντανές και καθαρές εικόνες, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πληροφορίες απρόσκοπτα, γνωρίζοντας πάντα πού βρίσκονται μέσα στην έκθεση.

«Καθώς αυξάνεται η σημασία των μεγάλων οθονών στα yachts και οι τεχνολογίες βελτιώνονται κάθε χρόνο, βλέπουμε ότι ο συγκεκριμένος τομέας γίνεται ένα εξειδικευμένο πεδίο μέσα στη Bond TM», δήλωσε ο Will Faimatea, Διευθυντής και Ιδρυτής της Bond TM. «Η συνεργασία με μία κορυφαία εταιρεία, όπως είναι η Samsung, αποτελεί τιμή για εμάς και μας επιτρέπει να αναδείξουμε πλήρως την απίστευτη γνώση που έχουμε αποκτήσει και διαθέτουμε στην Bond TM τα τελευταία 12 χρόνια».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights