Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το LG V40 ThinQ εμφανίζεται σε επίσημο Video

Το LG V40 ThinQ εμφανίζεται σε επίσημο Video

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του από την LG, το V40 ThinQ εμφανίστηκε σε ένα μικρής διάρκειας Promo video της εταιρείας. Σε αυτό αποκαλύπτεται ουσιαστικά μόνο η πίσω όψη του, στην οποία αναμενόμενα υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες.

Το Video δεν προσφέρει κάποια ιδιαίτερη πληροφορία εκτός από τις τρεις αυτές κάμερες, αναφέρει όμως ότι το V40 ThinQ θα είναι… “ευχάριστο στην αφή” και μαλακό, ότι και αν αυτό σημαίνει. Η μπροστινή του όψη εμφανίζεται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα υπό γωνία, και φαίνεται να έχει μια μικρή καμπύλη στην άκρη του κρύσταλλου που καλύπτει την οθόνη.

Στο Video υπάρχουν αρκετές αναφορές για συνολικά πέντε κάμερες, κάτι που σημαίνει ότι και η μπροστινή επιφάνεια θα έχει δύο διαφορετικές για selfies, που και έδω έχουν άγνωστα μέχρι στιγμής χαρακτηριστικά. Το συγκεκριμένο Promo Video πιθανότατα εμφανίστηκε επειδή η συσκευή είναι κοντά στην επίσημη παρουσίαση της από την εταιρεία, ενώ μια ακόμα φωτογραφία το δείνει με το λογότυπο της AT&T, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την Αμερικάνικη αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights