Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ίδιος βασικός σχεδιασμός για το επόμενο Razer Phone

Ίδιος βασικός σχεδιασμός για το επόμενο Razer Phone

απο Kostas Gliatiotis

Παρά την περιορισμένη διαθεσιμότητα στη χώρα μας, και γενικά τις χαμηλές πωλήσεις λόγω είδους, το Razer Phone έγινε γνωστό σαν το πρώτο Gaming Smartphone, το οποίο ακολούθησαν και άλλες εταιρείες στη συνέχεια.

Το επόμενο Razer Phone όμως φαίνεται ότι θα εστιάζει και αυτό στις Gaming δυνατότητες του, αφού οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα σχέδιο πρακτικά ίδιο με αυτό του προκατόχου του. Η μοναδική ουσιαστική διαφορά είναι η διάταξη για τις πίσω δύο κάμερες, που πλέον είναι τοποθετημένες οριζόντια και στο κέντρο του Razer Phone. Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό της συσκευής, και μένει να μάθουμε ακόμα αν η οθόνη του θα διατηρεί την προβολή με 120 καρέ το δευτερόλεπτο, αν έχει αλλάξει σε AMOLED Panel, καθώς και ποιον επεξεργαστή θα χρησιμοποιήσει το Razer Phone.

Επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης ακόμα δεν υπάρχει, και η εταιρεία δεν έχει δώσει η ίδια κάποια πληροφορία για την ύπαρξη του επόμενου Razer Phone, όμως συνήθως οι διαρροές αυτού του είδους ξεκινούν όταν η συσκευή είναι κοντά στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights