Αρχικη APPS / GAMES Autodoc Application : Ο κόσμος των ανταλλακτικών στην οθόνη του Smartphone

Autodoc Application : Ο κόσμος των ανταλλακτικών στην οθόνη του Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Στην εποχή της άμεσης πρόσβασης σε σχεδόν κάθε είδος πληροφορίας, είναι αναμενόμενο ότι και πολλές αναζητήσεις  που παραδοσιακά δεν μπορούσαν να γίνουν από έναν μέσο καθημερινό άνθρωπο, βρίσκονται πλέον μόλις λίγα… κλικ μακριά.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μια εντυπωσιακά μεγάλη αγορά με αμέτρητα διαφορετικά προϊόντα. Ο ευκολότερος τρόπος να βρει κανείς μια άκρη εύκολα και άμεσα σε αυτή είναι με την χρήση κάποιας εφαρμογής που αναλαμβάνει αυτή να του παρουσιάσει σωστά και απλά, όλα τα ανταλλακτικά που ψάχνει και που ταιριάζουν στο όχημα του.

Η εφαρμογή του AUTODOC.GR , είναι σχεδιασμένη να κάνει ακριβώς αυτό, έχοντας πρόσβαση στην ίδια λίστα με ανταλλακτικά και αναλώσιμα που περιέχει και η κανονική Web σελίδα του καταστήματος. Η βασικότερη διαφορά της, είναι ότι μπορεί να εγκατασταθεί στο Smartphone μας (Android και iOS υποστηρίζονται κανονικά) και να προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες ανταλλακτικά όπου και αν βρισκόμαστε.

Το πρώτο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης της εφαρμογής του autodoc είναι να ορίσει το μοντέλο του αυτοκινήτου που έχει, μαζί με λεπτομέρειες όπως τα κυβικά εκατοστά και πληροφορίες όπως η χρονιά κατασκευής του. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή του autodoc θα μπορεί στη συνέχεια να του εμφανίσει τα ανταλλακτικά που ταιριάζουν στο αυτοκίνητο του, πάντα ταξινομημένα σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους.

Τα ανταλλακτικά αυτά, είναι φυσικά χωρισμένα σε κατηγορίες, προκειμένου να είναι ακόμα πιο εύκολη η αναζήτηση τους ανάλογα με το είδος τους. Αυτό που έχει όμως περισσότερο ενδιαφέρον, είναι ότι ανάλογα και με το είδος του αυτοκινήτου, η εφαρμογή του autodoc προσφέρει πλήθος διαφορετικών κατασκευαστών για το ίδιο ανταλλακτικό. Η βασικότερη διαφορά μεταξύ τους, είναι φυσικά το κόστος, ώστε ο καθένας να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στο αυτοκίνητο του αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Φυσικά δεν χρειάζεται να χρειαστεί κάποια συγκεκριμένη επισκευή το αυτοκίνητο προκειμένου η εφαρμογή του autodoc να είναι χρήσιμη, αφού περιλαμβάνει και μια μεγάλη λίστα με αναλώσιμα προϊόντα. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα συνηθισμένα λάδια, φίλτρα αλλά και τακάκια για τα φρένα, και πάντα εμφανίζονται και εδώ διαφορετικές μάρκες με διαφορετική τιμή ώστε να επιλέξει  ο καθένας αυτό που θέλει να αγοράσει. Στα αναλώσιμα προϊόντα μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιο σημαντικό να μπορεί ο χρήστης να εμφανίσει μόνο αυτά που ταιριάζουν στο δικό του αυτοκίνητο προκειμένου να είναι σίγουρος ότι δεν θα παραγγείλει κάτι λάθος.

Φτάνοντας τώρα στις ίδιες τις παραγγελίες, το ενδιαφέρον είναι το κόστος που απαιτείται για την αποστολή τους στη χώρα μας. Από την Γερμανία, όπου και βρίσκεται η αποθήκη με τα ανταλλακτικά, το κόστος μεταφοράς είναι στα μόλις 9,95 ευρώ για παραγγελίες έως και 140 ευρώ, ενώ πάνω από αυτά, ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι η αποστολή τους γίνεται δωρεάν. Στη χώρα μας συγκεκριμένα, υπάρχει ένας μικρός περιορισμός σε ανταλλακτικά όπως εξατμίσεις και πολλαπλές εισαγωγής και εξαγωγής που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να εισαχθούν σαν «υπερμεγέθη» αντικείμενα.

Ο χρήστης της εφαρμογής έχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν ξεχωριστό λογαριασμό για την πρόσβαση του στην εφαρμογή, ώστε να αποθηκεύονται σε αυτόν οι παραγγελίες που έχει κάνει. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν αλλάξει συσκευή, θα μπορεί να έχει ένα αρχείο με τα προϊόντα που έχει παραγγείλει για το αυτοκίνητο του.

Τέλος, και πιθανότατα το πιο σημαντικό, είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής. Το Autodoc δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές, ακόμα και την «δύσκολη» στη χώρα μας American Express, ενώ σημαντικό είναι επίσης ότι ο χρήστης μπορεί να πληρώσει μέσω του Paypal αλλά και με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση που αυτός θα ορίσει, και η οποία μπορεί πάντα να είναι διαφορετική για κάθε παραγγελία αν αυτός το επιθυμεί.

Η χρησιμότητα του Autodoc στην εποχή μας είναι σίγουρα μεγάλη, και εκτός όλων των άλλων προσφέρει μια εναλλακτική σε μια αγορά που πολλά προϊόντα μπορεί να τα βρει κανείς σε ένα εντυπωσιακά μεγάλο εύρος διαφορετικών τιμών πώλησης. Η αποστολή τους από τη Γερμανία προσθέτει μια μικρή καθυστέρηση, που όμως αξίζει κάποιος να κάνει τον κόπο να «προγραμματίσει»  την αγορά τους αφού στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει από μικρό έως και σημαντικό κέρδος από την μικρότερη τιμή πώλησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

chris barba 05/08/2022 - 10:01

Αριθμός παραγγελίας 70721767, παραγγελία ΑΠΟ 24/7/22
> –>Parcel number – 13109303431598 –> Parcel information: 61840421249 –> International parcel number: 3218237072=?????
> ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ?, (Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 6-8 εργάσιμες ημέρες !),από εμένα πάντως θα έχετε την καλύτερη διαφήμιση ως προς τον χρόνο παράδοσης θα λέω σε όλους πως τα πακέτα σας ΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ! και κοστίζουν και 10 ευρώ!, μπράβο σας!

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights