Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy A6s εμφανίζεται στην TENAA
galaxy a6s

Το Galaxy A6s εμφανίζεται στην TENAA

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή της Samsung  φαίνεται ότι είναι ένα βήμα πριν την επίσημη παρουσίαση, με την εταιρεία να δείχνει ότι έχει πλέον σοβαρή πρόθεση να αυξήσει τον αριθμό των Smartphones που έχει διαθέσιμα στην αγορά.

Το Galaxy A6s όπως είναι η ονομασία του, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που η Samsung “αποκαλύπτει” στην Κινεζική αρχή πιστοποίησης TENAA, θα αποτελεί μια θεωρητικά βελτιωμένη έκδοση του Galaxy A6 που ήδη κυκλοφορεί και στη χώρα μας. Η οθόνη έχει μεγαλώσει στις 6 ίντσες, με μια πιο συνηθισμένη ανάλυση 2160 x 1080 pixels, όμως όπως όλα δείχνουν θα είναι πλέον LCD Panel και όχι AMOLED σαν αυτή του κανονικού Galaxy A6. Στο εσωτερικό του αναφέρεται ένας επεξεργαστής με 8 πυρήνες και μέγιστη συχνότητα τα 2.2 GHz που πιθανότατα είναι ο Exynos 7885 που η εταιρεία ήδη χρησιμοποιεί στα Galaxy A8 2018 και στο νέο Galaxy A7 2018 με τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του.

Στο Galaxy A6s η καταχώρηση στην TENAA αναφέρει δύο κάμερες για το πίσω μέρος, με ανάλυση 12 Mpixels και για τις δύο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα η μια θα είναι η βασική και η δεύτερη θα έχει τηλεφακό για πιο κοντινές φωτογραφίες. Μια ευχάριστη επιπλέον πληροφορία αφορά την οθόνη, αφού η Samsung φαίνεται ότι συνεχίζει να αποφεύγει το Notch στις συσκευές της, και το Galaxy A6s δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights