Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Uni Systems: Ανοίγει νέα θυγατρική στην Ιταλία

Uni Systems: Ανοίγει νέα θυγατρική στην Ιταλία

απο John Leondaris

Την ίδρυση νέας θυγατρικής στην Ιταλία ανακοίνωσε η Uni Systems, με σκοπό τη διεύρυνση της παρουσίας της στην αγορά των θεσμικών οργανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενισχυμένη από την ισχυρή ανάπτυξή της στην αγορά της Ε.Ε. (καθώς τα έσοδα από τις διεθνείς δραστηριότητές της ξεπερνούν το 40% του συνολικού τζίρου) η Uni Systems επέλεξε να ιδρύσει τη νέα επιχειρηματική οντότητα στο Μιλάνο, προκειμένου να επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίζει τους πελάτες της με πιο άμεσο, ταχύτερο και στοχευμένο τρόπο, όπως αναφέρει η ίδια.

Με τη σύσταση της νέας θυγατρικής η εταιρεία αναμένεται να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρησιακές της λειτουργίες διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στον ευρωπαϊκό χώρο.

Το γραφείο στο Μιλάνο είναι η τέταρτη επιχειρηματική οντότητα που ιδρύεται από τη Uni Systems στον Ευρωπαϊκό χώρο μετά τα γραφεία των Βρυξελλών, του Βουκουρεστίου και του Λουξεμβούργου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems, Γιάννης Λουμάκης, δήλωσε σχετικά: “Η αγορά της Ε.Ε. αποτελούμενη από πολυάριθμους οργανισμούς και όργανα διαθέτει μια ιδιαίτερη θεσμική δομή, στην οποία τα στρατηγικής σημασίας έργα πληροφορικής έχουν ειδικό βάρος, λειτουργώντας ως κύριοι πυλώνες ανάπτυξης. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε επικεντρωθεί στη συγκεκριμένη αγορά και δουλεύουμε με επιμονή κατακτώντας ένα ορόσημο τη φορά. Η νέα θυγατρική εξυπηρετεί τους αναπτυξιακούς μας στόχους καθώς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε επιτυχώς αυτό που ξεκινήσαμε με σιγουριά πριν από μια δεκαετία.”.

Η εταιρεία

Η Uni Systems ιδρύθηκε το 1964 και σήμερα αποτελεί μέλος του ομίλου Quest, ενώ συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών ΤΠΕ στον ευρωπαϊκό χώρο, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο τραπεζικών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών του Δημοσίου, τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων.

Διαθέτει περισσότερα από 600 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ρουμανία και Ιταλία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights