Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Alcatel 5 Review : Εντυπωσιακά ανταγωνιστικό και όμορφο

Alcatel 5 Review : Εντυπωσιακά ανταγωνιστικό και όμορφο

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Για την μια και μοναδική κάμερα στο πίσω μέρος του Alcatel 5 η εταιρεία έχει επιλέξει έναν αισθητήρα ανάλυσης 12 Mpixels, με σχετικά μεγάλο φυσικό μέγεθος (για αυτή τη κατηγορία..) και ένα αποδεκτό f/2.2 διάφραγμα για τον φακό μπροστά του.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει στην πράξη το Alcatel 5 είναι ικανοποιητικές σε συνθήκες κανονικού φωτισμού. Η λεπτομέρεια που περιέχουν είναι αρκετά καλή με δεδομένες τις δυνατότητες του hardware συνολικά, ενώ και το χρωματικό εύρος είναι καλό αν και λιγότερο ευρύ από ότι θα θέλαμε. Οι φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Social Media αλλά και για αποθήκευση σημαντικών «αναμνήσεων» του ιδιοκτήτη του Smartphone.

Η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική όμως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου το Alcatel 5 αποδίδει λίγο «χειρότερα» από ότι περιμένει κανείς με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας του. Παρά τον μεγάλο αισθητηρα των 12 Mpixels, οι φωτογραφίες βγαίνουν αρκετά πιο σκοτεινές και με λιγότερη λεπτομέρεια από ότι περιμένει κανείς ακόμα και με το f/2.2 διάφραγμα του φακού. Το Hardware στο εσωτερικό του Alcatel 5, και συγκεκριμένα ο επεξεργαστής της Mediatek, δυστυχώς δεν έχουν την ικανότητα να προσφέρουν κάτι καλύτερο σε αυτές τις συνθήκες.

Για την εγγραφή Video η μέγιστη διαθέσιμη ανάλυση είναι το 1080p αναμενόμενα σε αυτά τα χρήματα, όμως η ποιότητα τους ακολουθεί πιστά την απόδοση στη λήψη φωτογραφιών. Σε καλές συνθήκες φωτισμού, τα βίντεο έχουν όμορφα και σχετικά έντονα χρώματα, αποδεκτό χρωματικό εύρος και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή γρήγορης κίνησης. Σε χαμηλότερο φωτισμό τώρα, η αύξηση της ευαισθησίας του αισθητήρα στον φωτισμό ώστε να «καλυφθεί» το μειονέκτημα του f/2.2 διαφράγματος έχει σαν αποτέλεσμα την εγγραφή με μικρότερο bitrate και αρκετές φορές αργή απόκριση στην κίνηση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights