Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Google ετοιμάζει Tablet με Chrome OS

Η Google ετοιμάζει Tablet με Chrome OS

απο Kostas Gliatiotis

Εκτός από τα επόμενα δύο Google Pixel Smartphones που η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να κρατήσει καθόλου “μυστικά” μέχρι και σήμερα, νεότερες πληροφορίες δείχνουν ότι ετοιμάζει και ένα νέο Tablet αυτή τη φορα όμως με το Chrome OS σαν το λειτουργικό του σύστημα.

Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί μόνο μερικές φωτογραφίες του, που αποκαλύπτουν ουσιαστικά τον σχεδιασμό του. Με βάση αυτές είναι εμφανές ότι η Google έχει επιλέξει μια σχετικά απλή εξωτερική εμφάνιση που δείχνει ότι το Tablet δεν θα ανήκει απαραίτητα σε υψηλή κατηγορία τιμής. Το Chrome OS τώρα, είναι ένα διαφορετικό λειτουργικό που έχει αναπτύξει η ίδια η Google, σε σύγκριση με το Android, και βασίζεται σε μεγάλο μέρος στον Chrome Browser για την χρήση του. Παρόλα αυτά έχει υποστήριξη για εφαρμογές μέσω του Play Store, ώστε να είναι λιγότερο “περιορισμένο” και πιο χρήσιμο για όσους έχουν ήδη ένα Android Smartphone.

Δεν είναι σίγουρο αν η Google σκοπεύει να παρουσιάσει το Tablet μαζί με τα επόμενα Pixel 3 Smartphones ή αν ακόμα δεν είναι ολοκληρωμένη η ανάπτυξη του σε βαθμό που να μπορεί να το δείξει στο κοινό. Σε κάθε περίπτωση αν η ανάπτυξη του συνεχιστεί, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε σίγουρα περισσότερες πληροφορίες, αφού η Google δεν έχει την ικανότητα να διατηρεί “κρυφά” τα προϊόντα της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights