Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Mate 20X θα είναι σχεδιασμένο για Gaming
mate 20x

Το Mate 20X θα είναι σχεδιασμένο για Gaming

απο Kostas Gliatiotis

Από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, στην κυριολεξία μάλιστα, η Huawei έκανε επίσημα γνωστό ότι έχει σχεδιάσει και το Mate 20X, μια ξεχωριστή έκδοση σχεδιασμένη για Gaming χρήση.

Οι πληροφορίες για την συσκευή είναι ελάχιστες εκτός από την παραδοχή της ύπαρξης της, που έγινε από την ίδια τη Huawei και τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Σε ένα σύντομο βίντεο αναφέρεται ότι το Mate 20X θα μπορεί να παίζει παιχνίδια για περισσότερη ώρα, και να διατηρείται “κρύο”. Η πρώτη δήλωση μπορεί να μεταφραστεί σε καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τον Kirin 980, και Gaming προσαρμογή παρόμοια με αυτή του Honor Play (ή και καλύτερη…) αλλά πιθανότατα και σε μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η θερμοκρασία λειτουργίας πιθανότατα και εδώ θα διατηρείται χαμηλότερα με πιο εξελιγμένο σύστημα ψύξης στο εσωτερικό του Mate 20X.

Μέχρι στιγμής είναι σχεδόν βέβαιο ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το Mate 20, το Mate 20 Pro που θα δούμε και στην Ευρώπη, και τώρα μαθαίνουμε και για την ύπαρξη του Mate 20X. Η επίσημη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, όπου και θα βρισκόμαστε προσκεκλημένοι της Huawei Hellas.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights