Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Duracell παρουσίασε τα δικά της Power Bank

Η Duracell παρουσίασε τα δικά της Power Bank

απο Kostas Gliatiotis

Η γνωστή εδώ και χρόνια για την κατασκευή μπαταριών κάθε τύπου, Duracell, ανακοίνωσε σήμερα την δική της σειρά από Power Banks που για κάποιο λόγο θα είναι αρχικά διαθέσιμα μόνο στην Ινδία.

Τα τρία διαφορετικά Powe banks έρχονται σε χωρητικότητες των 10.050, 6.700 και 3.350 mAh. Μοιράζονται τον ίδιο βασικό σχεδιασμό που θυμίζει τις κλασικές πλέον μπαταρίες της εταιρείας, ενώ το μικρότερο από τα τρία έχει και το ίδιο σχέδιο με μια μπαταρία τύπου ΑΑ.

To μεγαλύτερο από τα τρία έχει δύο υποδοχές για σύνδεση συσκευών, με τα άλλα δύο να περιορίζονται σε μια μόνο, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις  φόρτιση του ίδου του Power bank γίνεται μέσω μιας MicroUSB θύρας. Η Duracell τονίζει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των Power banks της, όπως η προστασία από απότομη αύξηση της τάσης, παρακολούθηση της θερμοκρασίας λειτουργίας τους κατά τη φόρτιση αλλά και ο σχεδιασμός από πυρίμαχο υλικό.

Μένει να δούμε αν κάποια στιγμή η Duracell θα αποφασίσει να διευρύνει τη διαθεσιμότητα τους και να τα φέρει ίσως επίσημα και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights