Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Υποχρεωτικά με Gestures η χρήση των νέων Pixel 3
pixel 3

Υποχρεωτικά με Gestures η χρήση των νέων Pixel 3

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Google έχει ήδη παρουσιάσει την δυνατότητα πλοήγησης σε συσκευές με τη χρήση Gestures στο νεότερο Android 9.0 Pie, μέχρι τώρα υπήρχε η δυνατότητα απενεργοποίησης τους για όσους δεν αρέσει η δεν τους βολεύει απλά η νέα αυτή δυνατότητα.

Σύμφωνα όμως με ένα σχόλιο της ίδιας της Google, τα Gestures είναι η μοναδική δυνατότητα πλοήγησης στα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης τους. Τα αμέσως προηγούμενα Pixel 2 και Pixel 2 XL είχαν την επιλογή να χρησιμοποιήσουν τα κλασικά πλήκτρα χειρισμού στο κάτω μέρος της οθόνης, όπως και κάθε συσκευή άλλου κατασκευαστή που αναβαθμίζεται σε Android 9.0 Pie.

Η δήλωση της Google όμως έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού αναφέρει ότι σταδιακά αυτός θα είναι και ο μοναδικός τρόπος πλοήγησης σε νέες Android συσκευές γενικότερα. Δεν ξεκαθαρίζει αν αυτό περιλαμβάνει και τα Smartphones άλλων κατασκευαστών όπως η Samsung και η Huawei, καθώς και το αν η Google σκοπεύει με κάποιο τρόπο να “επιβάλει” τη χρήση των gestures σε όσους θέλουν να προσφέρουν την επιλογή απενεργοποίησης τους.

pixel 3 xl

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights