Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων από τη Samsung στο INNOVATHENS
innovathens

Νέα προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων από τη Samsung στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει δύο νέους κύκλους προγραμμάτων ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που απευθύνονται σε ανέργους. Πρόκειται για τα προγράμματα “Content & e-Commerce Management” και “Front-End Developer”, που θα πραγματοποιηθούν στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS powered by Samsung.

Το Content & eCommerce Management είναι ένα τετραήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 16 ωρών, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως και τις 19 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να διαμορφώνουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας σε μορφή Wordpress, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα Plugins, καθώς και να διαμορφώνουν την εμφάνιση μίας ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα Themes. Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν στη διαχείριση ενός e-commerce site βασισμένο στο Wordpress plug-in WooCommerce.

Το FrontEnd Developerείναι ένα επταήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 28 ωρών που θα διεξαχθεί 22-25, 29 και 31 Οκτωβρίου. Έχοντας ως βασικό στόχο την εισαγωγή των συμμετεχόντων στην ανάπτυξη κώδικα, το σεμινάριο θα εστιάσει στη χρήση HTML & CSS. Παράλληλα θα γίνει εισαγωγή στα βασικά χαρακτηριστικά της Javascript και θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις καλές πρακτικές που αφορούν στη δομή του παραγόμενου κώδικα, καθώς και στις τεχνικές για βελτιστοποίηση της ταχύτητας και λειτουργίας μιας ιστοσελίδας (Web Performance Optimization).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω των ιστοσελίδων https://www.innovathens.gr/events/content-e-commerce-management/ και https://www.innovathens.gr/events/front-end-developer/ αντίστοιχα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights