Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Sound BlasterX H6: το USB Gaming Ακουστικό από την Creative

Sound BlasterX H6: το USB Gaming Ακουστικό από την Creative

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Sound BlasterX H6 gaming ακουστικού, το οποίο μεταφέρει τόσο το gaming όσο και την εμπειρία ήχου στο επόμενο επίπεδο. Διαθέτοντας ένα ολοκαίνουριο σχεδιασμό, το Sound BlasterX H6 συνδυάζει συμπαγή απόδοση με πληθώρα βελτιωμένων λειτουργιών, όπως προεξέχοντες οδηγούς νεοδυμίου 50mm, μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό που αναπνέουν,  αποσπώμενο μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου ClearComms και φωτισμό RGB.

“Σχεδιάζουμε τις λύσεις ήχου μας υπό μια θεώρηση, αυτή της δημιουργίας της καλύτερης δυνατής εμπειρίας του χρήστη όσον αφορά στα αυτιά και όχι μόνο. Με το Sound BlasterX H6, το οποίο διαθέτει βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, σε συνδυασμό με την ευελιξία χρήσης σε PC, Xbox, PS4 και Nintendo Switch, πιστεύουμε ότι έχουμε έναν ηγέτη στην κατηγορία του”, δήλωσε ο Low Long Chye, Γενικός Διευθυντής της Creative.

Εντυπωσιακή απόδοση ήχουΤο Sound BlasterX H6 παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου, με επαγγελματικά προσαρμοσμένα EQ προφίλ hardware για παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Με το λογισμικό Sound Blaster Connect σε υπολογιστή, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν και να προσαρμόσουν περαιτέρω τον ήχο στο Sound BlasterX H6 ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους. Σημασία έχει δοθεί επίσης, στην επικοινωνία εντός παιχνιδιού,  με την εισαγωγή ενός νέου δημιουργήματος, του μικροφώνου ClearComms που παρέχει κρυστάλλινη μετάδοση φωνής με τεχνολογία μείωσης θορύβου. Αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργούν άψογα με τους προρυθμισμένους οδηγούς νεοδυμίου 50mm του Sound BlasterX H6 σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως PC, PS4, Nintendo Switch και Xbox One μέσω αναλογικού ή USB ήχου.

Εξαιρετική άνεση, απίστευτη εμπειρίαΈνα δημιούργημα που γεννήθηκε με στόχο την ανθεκτικότητα και την άνεση,  το Sound BlasterX H6 έχει εξαίσια βέλτιστη δύναμη σύσφιγξης μικρότερη από 600grams, η οποία προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και καλής εφαρμογής για ακριβή μπάσα. Ομοίως, το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι εξοπλισμένο με μαξιλαράκια που αναπνέουν και αντικαθίστανται – εφόσον χρειαστεί – για την εξασφάλιση μακροχρόνιας άνεσης. Συνδυασμένη με καλώδιο ήχου USB 2 μέτρων για μεγαλύτερη εμβέλεια κινητικότητας, το Sound BlasterX H6 παρέχει απλά την πιο απίστευτη εμπειρία στον χρήστη σε απίστευτα  ανταγωνιστικές τιμές.

Άπειρες δυνατότητες ήχου και οπτικήςΤο Sound BlasterX H6 βελτιώνει τις οπτικές βελτιώσεις με το πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα φωτισμού RGB. Μέσω του λογισμικού Sound Blaster Connect, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίζουν έως 16 εκατομμύρια χρώματα με διαφορετικές κινήσεις σε κάθε κύπελλο. Το λογισμικό επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν τη δική τους εμπειρία ακρόασης με ρεαλισμό ήχου και επιβλητικά εφέ. Με την Παρακολούθηση Περιβάλλοντος, είναι επίσης δυνατή η εναλλαγή ανάμεσα στην εστίαση στο παιχνίδι και τον έλεγχο στο περιβάλλον – απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το RGB Reactive Lighting System στο Sound BlasterX H6 προσφέρει αμέτρητες εκδοχές φωτισμού

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Προσαρμοσμένοι οδηγοί νεοδυμίου 50mm
  • Πλήρης σειρά βελτιώσεων επεξεργασίας ήχου Blaster Audio
  • Πλήρης σουίτα βελτιώσεων επεξεργασίας ήχου Sound Blaster
  • Ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης περιβάλλοντος
  • Μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό που αναπνέουν και αντικαθίστανται – εφόσον χρειαστεί
  • Αποσπώμενο μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου ClearComms
  • On-ear ήχο, Μικρόφωνο και Multifunction Controls
  • Φωτισμό RGB, 16 χιλιάδων προσαρμόσιμων χρωμάτων
  • Συμβατό με PC, PS4 και Nintendo Switch (USB audio)
  • Αναλογική εισαγωγή του Xbox One and oάλλων συσκευών 3.5mm

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Sound BlasterX H6 είναι διαθέσιμο στα €79.99 στο Creative.com και σύντομα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sound BlasterX H6 στο Creative.com/H6  και στη σελίδα της Creative στο Facebook: https://www.facebook.com/CreativeLabsGreece

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights