Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Xiaomi πούλησε 6 εκατομμύρια Mi 8 σε 4 μήνες
xiaomi mi 8

H Xiaomi πούλησε 6 εκατομμύρια Mi 8 σε 4 μήνες

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο ιδρυτής της Xiaomi, ο κύριος Lei Jun, δηλώνοντας ότι η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει 6 εκατομμύρια συσκευές Mi 8 στους 4 μήνες που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του.

Το νούμερο αυτό περιλαμβάνει όλες τις διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής, όπως το Mi 8 που έρχεται επίσημα και στη χώρα μας, το Mi 8 SE που είχε ανακοινωθεί ταυτόχρονα σαν μια πιο οικονομική έκδοση, αλλά και τα νεότερα Mi 8 Lite και Mi 8 Pro με το τελευταίο να είναι μια έκδοση με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, όπως και στην Explorer Edition που δεν διατέθηκε επίσημα εκτός Κίνα.

Σε κάθε περίπτωση, το νούμερο των 6 εκατομμυρίων συσκευών είναι εντυπωσιακό για τα δεδομένα της Xiaomi, που βασίζει την επιτυχία της κυρίως σε πιο οικονομικές προτάσεις σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμής. Δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι καταναλωτές την εμπιστεύονται πλέον και για ακριβότερες και καλύτερες συσκευές, αφού η “εικόνα” της εταιρείας βελτιώνεται καθημερινά.

Για την αγορά της Κίνας, ο Lei Jun ανακοίνωσε μια έκπτωση 25 ευρώ για την κανονική έκδοση του Mi 8, προκειμένου η εταιρεία να γιορτάσει αυτό το Milestone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights