Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A9 2018 με τέσσερις κάμερες

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A9 2018 με τέσσερις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό, η Samsung έκανε σήμερα και επίσημη την ύπαρξη του νέου Galaxy A9 2018 με συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του. Παρότι είναι ακόμα άγνωστο το κατά πόσο αυτές είναι πραγματικά απαραίτητες, η Samsung μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να φέρει στην αγορά μια συσκευή με αυτές.

Πιο αναλυτικά, όπως ήταν επίσης ήδη γνωστό, η βασική κάμερα έχει ανάλυση 24 Mpixels και ένα φωτεινό φακό με f/1.7, η δεύτερη έχει ένα τηλεφακό για 2Χ οπτικό Zoom και ανάλυση 10 Mpixels με ένα πιο “περιορισμένο” f/2.4 ενώ η τρίτη έχει έναν ευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και ανάλυση 8 Mpixels. Η τέταρτη και τελευταία κάμερα χρησιμοποιείται μόνο για υπολογισμό του βάθους πεδίου σε φωτογραφίες με θολό φόντο και έχει ανάλυση μόλις 5 Mpixels.

Για την μεγάλη οθόνη των 6.3 ιντσών, η Samsung επέλεξε να απέχει και πάλι από την χρήση του αμφιλεγόμενου Notch, είναι φυσικά τεχνολογίας SUPER AMOLED, με χαμηλότερη όμως ανάλυση στα 2280 x 1080 pixels.  Στο εσωτερικό του Galaxy A9 2018 θα βρίσκεται ένας επεξεργαστής με 8 πυρήνες, όμως η Samsung δεν αναφέρει συγκεκριμένα ποιος είναι αυτός, αφού προφανώς δεν θα υπάρχει μια μόνο έκδοση της συσκευής, ανάλογα με τη χώρα πωλησης του. Το εντυπωσιακό είναι ότι θα έρχεται με 6 GB μνήμης RAM στη βασική έκδοση του, ενώ θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη έκδοση με 8 GB RAM. Σε όλες τις περιπτώσεις ο αποθηκευτικός χώρος θα έιναι εντυπωσιακά μεγάλος στα 128 GB για την βασική έκδοση.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων παραμένει στην πιο λογική τοποθέτηση του στο πίσω μέρος της συσκευής, και όχι στο πλαϊνό πλήκτρο ενεργοποίησης όπως στο επίσης νέο Galaxy A7 2018. Η μπαταρία τέλος στο εσωτερικό του Galaxy A9 2018 έχει χωρητικότητα 3.800 mAh και είναι από τις μεγαλύτερες που μπορεί να βρει κανείς μέχρι και σήμερα σε Smartphone της Samsung. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν σε επιλεγμένες χώρες μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, ενώ η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου στα 500 ευρώ στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights