Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Κάτι νέο έρχεται από τη Huawei στις 16 Οκτωβρίου
mate 20 pro teaser

Κάτι νέο έρχεται από τη Huawei στις 16 Οκτωβρίου

απο Kostas Gliatiotis

Ο τρόπος που η Huawei έχει αλλάξει τον κόσμο των Smartphones τα τελευταία χρόνια μπορεί να “εντοπιστεί” σε αρκετές διαφορετικές καινοτομίες και τεχνολογίες που η εταιρεία έφερε στην αγορά.

Από την εποχή του ξεχωριστού Mate 9 που αναλάμβανε να μάθει τις συνήθειες του χρήστη του προκειμένου να προσαρμοστεί σε αυτές και να τις εξυπηρετεί καλύτερα, σε αυτή του Mate 10 Pro και της πρώτης μονάδας τεχνητής νοημοσύνης σε Smartphone, η Huawei δείχνει τον δρόμο στην εποχή που τα κινητά μας είναι όλο και πιο έξυπνα με πραγματικό και όχι θεωρητικό τρόπο.

Όμως το “κοινό μυστικό” πλέον είναι ότι η επόμενη συσκευή της σειράς Mate, θα κρύβει στο εσωτερικό της τον ακόμα πιο έξυπνο και κορυφαίο σε απόδοση Kirin 980 επεξεργαστή της Huawei. Ο πρώτος εμπορικά διαθέσιμος επεξεργαστής κατασκευασμένος στα 7nm φιλοξενεί ισχυρότερους πυρήνες επεξργασίας, πιο αποδοτική και οικονομική σε κατανάλωση ενέργειας κάρτα γραφικών, αλλά το κυρίοτερο μια ακόμα πιο έξυπνη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης. Έχοντας ήδη “κατακτήσει” την επαγγελματική φωτογραφία σε Smartphones, έχοντας ήδη μάθει πως να ανταποκρίνεται στις συνήθειες και τις απαιτήσεις των χρηστών, μένει να ανακαλύψουμε όλοι μαζί στις 16 Οκτωβρίου το τι νέο μας ετοιμάζει η Huawei και το επόμενο Mate.

Σε αυτόν ακριβώς τον κόσμο της φωτογραφίας, και τα (εντυπωσιακά) γερά θεμέλια που έθεσε το P20 και το P20 Pro στην μοναδική χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, η Huawei υπόσχεται μια τρομερή βελτίωση που για μια ακόμα φορά θα ξεπεράσει κάθε πρόταση του ανταγωνισμού. Η συνεργασία της Huawei με τη Leica ήταν και παραμένει μια πραγματικά “ομαδική” προσπάθεια για Smartphones με ξεχωριστές φωτογραφικές επιδόσεις. Το επόμενο Mate ετοιμάζεται να συνδυάσει τις ικανότητες του Kirin 980, με την τεχνογνωσία της Leica (αλλά και της Huawei…) σε τρεις καταπλητικές κάμερες που θα θέσουν και πάλι ένα νέο στανταρ για τον ανταγωνισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=UzPSz40af7s

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν το επόμενο Mate δεν έχει και μια οθόνη που να προσφέρει άνετη και ευχάριστη προβολή όλων αυτών των δυνατοτήτων. Οι πληροφορίες θέλουν την Huawei να μεγαλώνει το μέγεθος της οθόνης αυτής στις 6.4 ίντσες, να την κάνει κυρτή για πιο άνετο κράτημα στο χέρι, ενώ για την κορυφαία αυτή προβολή θα είναι τεχνολογίας AMOLED. Μένει να ανακαλύψουμε στις 16 του μήνα και πόσο θα έχει αυξηθεί σε υψηλα επίπεδα η ανάλυση της AMOLED αυτής οθόνης. Φτάνοντας για μια ακόμα φορά όμως την τεχνολογία στα άκρα, το Mate 20 φαίνεται ότι θα έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτή την οθόνη, για πρώτη φορά σε Smartphone μαζικής παραγωγής, και με τόσο άμεση λειτουργία.

Αυτό όμως που κανένα κείμενο δεν μπορεί να περιγράψει, αφού μια εικόνα είναι σαν χίλιες λέξεις, είναι η εξωτερική εμφάνιση του επόμενου Mate 20. Εδώ πραγματικά παρότι οι πληροφορίες και οι διαρροές δεν σταματούν, είναι μια μικρή ποσότητα πληροφοριών για κάτι που στην πράξη και από κοντά, διαφέρει από κάθε άλλο Smartphone της Huawei μέχρι και σήμερα. Οι ημέρες που έχουν μείνει μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Mate 20 είναι λίγες, αφού η 16η Οκτωβρίου είναι την επόμενη Τρίτη, και το in2mobile.gr θα είναι παρών στο Λονδίνο, σαν επίσημος προσκεκλημένος της εταιρείας για να την μεταδώσουμε άμεσα από τη σελίδα μας αλλά και από τα Social Media.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights