Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ανακοινώθηκε το Razer Phone 2
razer phone 2

Ανακοινώθηκε το Razer Phone 2

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Razer παρουσίασε πριν λίγη ώρα το επόμενο Gaming Smartphone της, το Razer Phone 2. Η νέα συσκευή έρχεται με αρκετές και σημαντικές βελτιώσεις, σε τομείς που η πρώτη έκδοση υστερούσε σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του.

Η εξωτερική σχεδίαση του Razer Phone 2 έχει παραμείνει η ίδια, όμως η οθόνη είναι πλέον διαφορετική, με διαγώνιο 5.7 ιντσών και αυξημένη ανάλυση 2560×1440 pixels. Η εταιρεία έχει διατηρήσει την 16:9 αναλογία με το σωστό επιχείρημα ότι είναι ιδανική για παιχνίδια σε σύγκριση με άλλες οθόνες, ενώ προφανώς και δεν υπάρχει Notch στο πάνω μέρος της. Είναι και εδώ τεχνολογίας LCD προκειμένου να υποστηρίζει τον ρυθμό ανανέωσης των 120Hz όπως και πρώτη έκδοση, έχει όμως υποστήριξη για HDR περιεχόμενο από υπηρεσίες όπως το Youtube και το Netflix.

Στο πίσω μέρος του Razer Phone 2, η εταιρεία έχει βελτιώσει σημαντικά τις δύο κάμερες που αυτό έχει, έναν τομέα που η πρώτη έκδοση υστερούσε σημαντικά. Η ανάλυση τους είναι στα 12 Mpixels και για τις δύο. Η βασική έχει ένα φωτεινό f/1.75 διάφραγμα στον φακό της, ενώ η δεύτερη έχει 2Χ οπτικό ζουμ με τηλεφακό και διάφραγμα f/2.6.  Η βασική κάμερα μόνο έχει και OIS αλλά και Dual Pixel τεχνολογία για πιο γρήγορη εστίαση. Η πίσω επιφάνεια είναι πλέον κατασκευασμένη από γυαλί, προκειμένου το Razer Phone 2 να υποστηρίζει ταχεία ασύρματη φόρτιση για την μπαταρία των 4.000 mAh.

Οι Gaming δυνατότητες του Razer Phone 2 υποστηρίζονται αναμενόμενα από τον Snapdragon 845 επεξεργαστή της Qualcomm που χρησιμοποιείται και στις περισσότερες συσκευές της αγοράς σε Android Smartphones. Σύμφωνα με την εταιρεία έχει ειδικό σχεδιασμό στο σύστημα απαγωγής θερμότητας ώστε θεωρητικά να μην χρειάζεται να μειώσει ποτέ την συχνότητα λειτουργίας του λόγω θερμοκρασίας. Συνδυάζεται με 8 GB LPDDR4X μνήμης RAM και για τον αποθηκευτικό χώρο η βασική έκδοση θα έχει 64 GB σε ένα πολύ γρήγορο UFF 2.1 ολοκληρωμένο μνήμης.  Η εταιρεία έχει καταφέρει να κρατήσει τα δύο δυνατά σε απόδοση στετεροφωνικά ηχεία, αλλά να κάνει το Razer Phone 2 αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67.

H τιμή της μιας και βασικής έκδοσης του Razer Phone 2 θα είναι στα 850 ευρώ στην Ευρώπη και περίπου στα 800 δολάρια για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι προπαραγγελίες είναι ανοιχτές από σήμερα, και η διάθεση του θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights