Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα, αποκλειστική συνεργασία της Westnet με την Fujitsu

Νέα, αποκλειστική συνεργασία της Westnet με την Fujitsu

απο Kostas Gliatiotis

Η Westnet, μέλος του ομίλου Olympia και κορυφαίος διανομέας ηλεκτρονικών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την έναρξη μίας ακόμη πολύ σημαντικής συνεργασίας στον κλάδο των επαγγελματικών λύσεων πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, η Westnet ξεκινά τη συνεργασία της με την Fujitsu, φέρνοντας στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου την πλήρης γκάμα προϊόντων και λύσεων πληροφορικής της τελευταίας (datacenters, clients, scanners).

Η νέα συνεργασία θα καλύπτει επίσης και τη διανομή λύσεων από το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Fujitsu στους τομείς των ψηφιακών υποδομών, της ασφάλειας δεδομένων και των ολοκληρωμένων (integrated) συστημάτων, ενώ προβλέπεται να επεκταθεί και στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και του Internet of Things – IoT.

Μέσω επίσης του προγράμματος SELECT Partner Program της Fujitsu, η συνεργασία αυτή αποσκοπεί και στην παροχή συνοδευτικών υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στο δίκτυο μεταπωλητών που συνεργάζονται με τη Westnet. Απώτερος στόχος, είναι οι συνεργάτες της Fujitsu και της Westnet στην Ελλάδα και την Κύπρο να έχουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη έτσι ώστε από απλοί μεταπωλητές, να γίνουν ολοκληρωμένοι πάροχοι λύσεων και πολύτιμοι συνεργάτες σε θέματα υποδομών πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της νέας συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης της Westnet  κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε ένα ακόμα βήμα, τη διεύρυνση του Commercial προϊοντικού μας μίγματος με προϊόντα και λύσεις που διαφοροποιούν και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγό ένα σημαντικό και αναγνωρίσιμο brand, αυτό της Fujitsu».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights