Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ AMPLUS: Έργο ηλεκτρονικής ασφάλειας στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.

AMPLUS: Έργο ηλεκτρονικής ασφάλειας στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.

απο John Leondaris

Η AMPLUS ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση της λύσης Dell EMC Data Protection Suite (DPS / NetWorker) στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. Η λύση αυτή προστατεύει πολλές από τις υπηρεσίες της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, μεταξύ των οποίων και το ΤΣΕΚ (Τειρεσίας Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων).

Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. επέλεξε την λύση DPS / NetWorker της Dell EMC, με στόχο την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος Backup & Restore, το οποίο όχι μόνο θα διασφαλίζει τα δεδομένα που τηρούνται ή/και διακινούνται μέσω των πληροφοριακών συστημάτων του οργανισμού, αλλά θα παρέχει και τη δυνατότητα πλήρους και γρήγορης ανάκτησης των δεδομένων.

Η λύση DPS/NetWorker της Dell EMC είναι μία ολοκληρωμένη λύση προστασίας ψηφιακών δεδομένων, η οποία έχει δεσπόζουσα θέση στην παγκόσμια αγορά προστασίας και ανάκτησης δεδομένων. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία source & target deduplication/compression σε συνδυασμό με το σύστημα Backup Appliance (Data Domain) της Dell EMC, η συγκεκριμένη λύση εξασφαλίζει τη διενέργεια πλήρους Backup όλων των συστημάτων σε καθημερινή βάση, επιλέγοντας αυτόματα την αποθήκευση μόνο των νέων δεδομένων, εκείνων δηλαδή που δεν βρίσκονται αποθηκευμένα σε κανένα άλλο σύστημα του Οργανισμού.

Η υπηρεσία ΤΣΕΚ αποσκοπεί στην άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη των επιχειρηματικών αποφάσεων, έτσι ώστε να αξιολογούνται αντικειμενικότερα και αποδοτικότερα οι οικονομικές δοσοληψίες με προμηθευτές και πελάτες. Η παροχή και χρήση της υπηρεσίας πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου.

Η καλύτερη εκτίμηση του κινδύνου που ενέχεται στις συναλλαγές αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για την προστασία από επισφαλείς συνεργασίες και παρεπόμενες συνέπειες, μειώνει το λειτουργικό κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενισχύει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη και συνδράμει στην ενίσχυση της οικονομικής σταθερότητας. Παράλληλα, αποτρέπονται συνεργασίες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποβούν προβληματικές ή/και ζημιογόνες, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται η δημιουργία νέων.

Η Amplus

Η AMPLUS αποτελεί καταξιωμένο Systems Integrator, πιστοποιημένο συνεργάτη και επίσημο μεταπωλητή της Dell EMC με τη διάκριση PLATINUM PARTNER και πολλαπλές εξειδικεύσεις. ‘Έχει την ικανότητα και τεχνογνωσία να διασφαλίσει την ορθή και συνολική προσέγγιση καθώς και την επιτυχημένη ολοκλήρωση και υλοποίηση αντίστοιχων σε είδος και πολυπλοκότητας έργων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights