Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Dell Exclusive Store – Bits and Bytes: Δημιούργησαν το πρώτο Bits and Bytes Alienware Arena στην Ελλάδα

Dell Exclusive Store – Bits and Bytes: Δημιούργησαν το πρώτο Bits and Bytes Alienware Arena στην Ελλάδα

απο John Leondaris

Μεγάλη επιτυχία παρουσιάζει το 1ο Βits and Βytes Alienware Arena στην Ελλάδα που εξόπλισε το Dell Exclusive Store. Σε κεντρικό σημείο στην περιοχή του Χαϊδαρίου (Καραϊσκάκη 77) σε ένα μοντέρνο και τεχνικά άρτια εξοπλισμένο χώρο οι φανατικοί gamers που αναζητούν την ποιότητα και τις απόλυτες επιδόσεις θα βρουν αυτά που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Τα 60 gaming stations Alienware Aurora PC τελευταίας γενιάς και οι Αlienware Gaming οθόνες ανεβάζουν την ψυχαγωγία σε νέα επίπεδα.

Ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου που τονίζει την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον για ασφαλές περιβάλλον είναι ότι αποτελεί την πρώτη non smoking gaming arena.

Η συνεργασία μεταξύ Dell Exclusive Store – Bits and Bytes γίνεται στρατηγική με σκοπό την δημιουργία και άλλων αντίστοιχων καταστημάτων στο μέλλον όπως και με την προμήθεια των υφιστάμενων με εξοπλισμό Alienware.

Με άξονα την ικανοποίηση των χρηστών το Dell Exclusive Store φέρνει την Gaming τεχνολογία της Alienware πιο κοντά στους «ψαγμένους» χρήστες.

Το Dell Exclusive Store

Το Dell Exclusive Store αποτελεί το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη διάθεση προϊόντων Dell Technologies. Λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2016 στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, στο Μαρούσι. Στόχος του premium καταστήματος είναι να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στην ανάγκη των χρηστών να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της Dell, να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό και να προχωρήσουν στην αγορά. Στο κατάστημα προβάλλονται όλα τα αντιπροσωπευτικά προϊόντα του κορυφαίου κατασκευαστή, νέες προτάσεις στις κατηγορίες των Commercial και Consumer λύσεων, η Gaming σειρά Alienware καθώς και διάφορα αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία.

Η Bits and Bytes

Η αλυσίδα καταστημάτων Bits and Bytes Internet Gaming stations αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα που έχει ως αντικείμενο πρωτότυπες υπηρεσίες παροχής διαδικτύου και οn line gaming. Από το έτος ίδρυσής της το 1999 έως σήμερα η εταιρεία ακολουθεί μια ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καταστημάτων Internet – Gaming stations σε όλη την Ελλάδα δυναμικότητας πάνω από 3.000 Η/Υ κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights