Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το in2mobile.gr κληρώνει ένα Nokia 6.1 σε συνεργασία με την HMD Global
nokia 6.1

Το in2mobile.gr κληρώνει ένα Nokia 6.1 σε συνεργασία με την HMD Global

απο Kostas Gliatiotis

Το in2mobile.gr σε συνεργασία με την HMD Global, την εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα Nokia Smartphones, διοργανώνει μια μοναδική κλήρωση / διαγωνισμό για τους αναγνώστες του και τους φίλους μας στο Facebook και το Instagram.

Το δώρο είναι φυσικά ένα Smartphone της Nokia, και συγκεκριμένα το νέο Nokia 6.1 σε μαύρο χρώμα. Η συσκευή συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google, τρέχει ήδη το Android 8.1 Oreo και αναμένεται άμεσα και η αναβάθμιση του σε Android 9.0 Pie. Η έκδοση που εξασφάλισε το in2mobile.gr για τις ανάγκες του διαγωνισμού είναι αυτή με τα 3 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται απλά και εύκολα, με ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook, και στο Post του διαγωνισμού, είτε στο Facebook είτε και στο Instagam. Η κλήρωση θα γίνει σε 10 ημέρες από σήμερα, και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου με τον νικητή να ανακοινώνεται εδώ στη σελίδα μας αλλά και μέσω του Facebook και του Instagram.

Η αποστολή του Nokia 6.1 θα γίνει από εμάς φυσικά χωρίς κανένα κόστος για τον νικήτη/νικήτρια του διαγωνισμού μας. Εμείς από την πλευρά μας θα ευχηθούμε καλή επιτυχία και να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την προτίμηση τους !

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

5 σχολια

Σταυρούλα Παπαδημητρίου 12/10/2018 - 21:47

Ευχαριστούμε πολύ!

Reply
liza 17/10/2018 - 20:16

kalo!!!!!!!

Reply
Στέλλα Παρασκεύα 17/10/2018 - 20:34

Υπέροχο δώρο σας ευχαριστούμε πολύ!

Reply
Σίμογλου Δημητρα 20/10/2018 - 15:24

Υπέροχο δώρο ευχαριστούμε πολύ! !!

Reply
Αρετη Αδαμοπουλου 22/10/2018 - 16:05

Το θελωωωωωωωωωωω

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights