Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα Samsung Galaxy A7 και Galaxy A9 2018 επίσημα στη χώρα μας
galaxy a8 2018

Τα νέα Samsung Galaxy A7 και Galaxy A9 2018 επίσημα στη χώρα μας

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια ειδική εκδηλωση που πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα, η Samsung Hellas παρουσίασε και από κοντά σε εκπροσώπους του τύπου, τα νέα Galaxy A7 2018 και το πιο ενδιαφέρον Galaxy A9 2018 που ανακοινώθηκε επίσημα μόλις χθες από τη Samsung.

Η εταιρεία παρουσίασε μαζί με τις δύο συσκευές και τους “στόχους” της για αυτές, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού που αναζητά Smartphones με μια κάμερα για κάθε είδους συνθήκες φωτογράφισης. Αναμενόμενα η Samsung δίνει περισσότερη “έμφαση” στο ακριβότερο και θεωρητικά καλύτερο από τα δύο νέα Smartphones, το Galaxy A9 2018 με τις τέσσερις διαφορετικές κάμερες στην πίσω όψη του.

Κάθε μια από αυτές όπως είναι ήδη γνωστό, χρησιμοποιείται σε διαφορετικές συνθήκες φωτογράφισης, ενώ το Highlight στο A9 αλλά και στο A7 2018 είναι η κάμερα με τον ευρυγώνιο φακό, στην οποία και εστιάζει πρακτικά η προωθητική “καμπάνια” που έχει ετοιμάσει η Samsung. Η κάμερα αυτή είναι ίδια και στις δύο συσκευές θεωρητικά, παρότι όπως διαπιστώσαμε από κοντά, αυτή του A9 2018 έχει λίγο μεγαλύτερο οπτικό πεδίο από αυτή του A7 2018.

Σύμφωνα με τη Samsung υπάρχει  (σε παγκόσμιο επίπεδο…) ένα αρκετά μεγάλο αγοραστικό κοινό ηλικίας μέχρι 30 ετών που αναζητά ένα Smartphone που να μπορεί να καλύψει όλες τις πιθανές συνθήκες φωτογράφισης, και πιθανότατα έχει δίκιο σε μεγάλο βαθμό. Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας είναι σίγουρα πιο.. .επιθετική σε σύγκριση με το άμεσο παρελθόν, και ειδικά στην περίπτωση του Galaxy A7 2018 αναγνωρίζει ότι πλέον υπάρχει ανταγωνισμός με αξιόλογες προτάσεις.

Το Galaxy A7 2018 θα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμο και στη χώρα μας αφού οι πωλήσεις του ξεκινούν σε μερικές ημέρες στις 22 Οκτωβρίου, ενώ το Galaxy A9 2018 αναμένεται στα μέσα του επόμενου μήνα. Από την δική μας πλευρά, η αναλυτική δοκιμή του galaxy A7 2018 θα ακολουθήσει τις επόμενες… ώρες ενώ για το Galaxy A9 2018 αναμένουμε άμεσα από τη Samsung Hellas μια συσκευή για τη δοκιμή της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights