Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Υποψήφιους εργαζόμενους υποδέχεται η WIND στις Ημέρες Καριέρας

Υποψήφιους εργαζόμενους υποδέχεται η WIND στις Ημέρες Καριέρας

απο Kostas Gliatiotis

Επαγγελματίες με πάθος και ικανότητες αναζητά η WIND προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα της. Η εταιρεία έχει δεκαέξι ανοιχτές θέσεις εργασίας την τρέχουσα περίοδο και προσκαλεί ενδιαφερόμενους στις Ημέρες Καριέρας αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/10) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα κάνουν συνεντεύξεις με στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας και θα δώσουν το βιογραφικό τους, διεκδικώντας θέσεις εργασίας όπως: Account Manager, Project Manager , Junior Data Analyst  , Product Manager και άλλες ειδικότητες.

«Αναζητούμε ανθρώπους με πάθος και ικανότητες που θέλουν να μοιραστούν το όραμα της ομάδας μας να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Προσκαλούμε νέους επαγγελματίες και επιστήμονες να γνωρίσουν τη WIND και τον κλάδο τηλεπικοινωνιών και να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον που αναγνωρίζει, αναπτύσσει και επιβραβεύει τους εργαζόμενους. Η απασχόληση σε μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία τεχνολογίας που επενδύει συνεχώς και αναπτύσσεται όπως η WIND, είναι σημαντική ευκαιρία καριέρας και ουσιαστικής προσωπικής εξέλιξης» δηλώνει σχετικά η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND.

Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, η WIND έχει διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από συνεχή μάθηση, συνεργασία, ευκαιρίες ανάπτυξης, έκφραση της δημιουργικότητας και του ταλέντου. Οι 1.020 εργαζόμενοι της WIND σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα και Ιωάννινα  χαρακτηρίζονται από υψηλή τεχνογνωσία και ήθος, αγκαλιάζοντας τις αξίες της εταιρείας που συμβάλει στην αξιοπρεπή εργασία και οικονομική ανάπτυξη, στην ποιοτική εκπαίδευση των μελών της ομάδας της, προασπίζεται την ισότητα των δυο φύλων και φροντίζει για την καλή υγεία και ευημερία των Ανθρώπων της με δράσεις και πρωτοβουλίες που δημιουργούν μια ξεχωριστή εργασιακή εμπειρία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις διαθέσιμες ανοιχτές θέσεις θα βρείτε στο www.wind.gr και την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights