Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone Xs Max Review : Το ακριβότερο που προσπαθεί να γίνει και το καλύτερο
iphone xs max

Apple iPhone Xs Max Review : Το ακριβότερο που προσπαθεί να γίνει και το καλύτερο

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Παρότι η Apple δεν ανακοινώνει επίσημα την χωρητικότητα για τις μπαταρίες των συσκευών της, είναι πλέον γνωστό ότι το iPhone Xs Max έχει στο εσωτερικό του μια των 3,174mAh.

Παρότι στα χαρτιά η χωρητικότητα αυτή φαίνεται μικρή για τα σημερινά δεδομένα, η Apple φημίζεται να πετυχαίνει πολύ καλούς χρόνους λειτουργίας στις συσκευές της. Η διαχείριση ενέργειας από το Hardware αλλά και ο τρόπος που το λειτουργικό ελέγχει σωστά και αυστηρά τις εφαρμογές που τρέχουν μονίμως στο Background έχει πάντα θετικά αποτελέσματα.

Στην πράξη είναι σχεδόν αδύνατον να αφήσει κάποιος από μπαταρία το iPhone Xs Max σε λιγότερο από μια ημέρα, εκτός αν αρχίσει και γράφει επί ώρες βίντεο σε 4k με 60 fps. Υπό κανονικές συνθήκες λοιπόν, ακόμα και με έντονη χρήση, στο τέλος της ημέρας υπάρχει συνήθως ένα 20% ακόμα στη μπαταρία της συσκευής.

Η Apple είναι μοναδική στον κόσμο των Smartphones στον τρόπο που πετυχαίνει να έχουν τα Smartphones της εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση σε συνθήκες αναμονής. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις (και για κάποιο λόγο αγόρασαν ένα τόσο ακριβό Smartphone…) μπορούν να βγάλουν περισσότερο από δύο ημέρες με χαρακτηριστική άνεση.

Το lightning βύσμα στο κάτω μέρος του iPhone Xs Max θεωρείται δεδομένο, αφού δεν είναι πιθανό η Apple να κάνει σύντομα τη μετάβαση στο πιο χρήσιμο και σαφώς ανώτερο πλέον USB Type-C. Παρότι υποστηρίζει ταχεία φόρτιση σαν συσκευή, ο φορτιστής στη συσκευασία είναι ως γνωστόν ιδιαίτερα μικρός και δεν έχει αλλάξει από την εποχή συσκευών σαν το iPhone 6. Με αυτόν τον φορτιστή, το iPhone Xs Max χρειάζεται σχεδόν τρεις ώρες για να γεμίσει τη μπαταρία του από πλήρως άδειο, ενώ το σημαντικό πρόβλημα είναι ότι μισή ώρα φόρτισης για παράδειγμα δεν αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ώστε ο χρήστης του να μπορεί να το βγάλει και να το χρησιμοποιήσει.

Συμπέρασμα.

Είναι μάλλον άσκοπο να επαναλάβει κάποιος το πόσο ακριβές είναι οι συσκευές της Apple τα τελευταία χρόνια, με ακόμα μεγαλύτερη τιμή στη χώρα μας. Η εταιρεία από την πλευρά της θεωρεί ότι κατασκευάζει τα καλύτερα ή κοντά στα καλύτερα Smartphones που υπάρχουν στην αγορά, τα συναρμολογεί άριστα με κορυφαία υλικά και τα τιμολογεί αναλόγως.

Η μετάβαση σε ένα iPhone Xs Max από τον χώρο του Android δύσκολα δικαιολογείται και δύσκολα θα την κάνει κάποιος ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Για όσους όμως έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο iPhone και ειδικά αν αυτό είναι ένα iphone 7/7 plus ή παλαιότερο, η αλλαγή έχει πολλές και σημαντικές νέες δυνατότητες να τους προσφέρει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights