Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Palm παρουσιασε το δικο της Android Smartphone (περιπου…)

Η Palm παρουσιασε το δικο της Android Smartphone (περιπου…)

απο Kostas Gliatiotis

Ενα νεο κινητο παρουσιασε η…. Palm που μετα απο αρκετα χρονια επιστρεφει στην αγορα των Smartphones. Η νεα προταση της ομως βασιζεται πλεον στο Android της Google και δεν θεωρειται ακριβως … ανεξαρτητο κινητο.

Πιο συγκεκριμενα το τηλεφωνο που εχει απλα την ονομασια Palm, δεν λειτουργει σαν ανεξαρτητη συσκευη και πρεπει να ειναι “συγχρονισμενο” με το βασικο κινητο του ιδιοκτητη του. Προς το παρον ειναι διαθεσιμο αποκλειστικα απο το δικτυο της Verizon στις Ηνωμενες Πολιτειες, και κοστιζει 10 επιπλεον δολαρια το μηνα ωστε να μπορει καποιος να το συνδεσει στο βασικο νουμερο του και να το χρησιμοποιει σαν εναλακτικη της βασικης του συσκευης. Τα 10 αυτα δολαρια το μηνα ειναι επιπλεον των 350 δολαριων που κοστιζει η αγορα του Palm

Στα τεχνικα χρακτηριστικα, ενδιαφερον εχει περισσοτερο ο τροπος που η συσκευη εχει σχεδιαστει με μικρες διαστασεις και μια αντιστοιχα μικρη οθονη 3,2 ιντσων. Στο εσωτερικο του βρισκεται ο snapdragon 435 μαζι με 3 GB μνημης RAM αλλα και 32 GB αποθηκευτικου χωρου. Η πισω καμερα εχει αναλυση 12 mpixels και η μπροστινη 8, αν και προφανως δεν ειναι σχεδιασμενο για τους φιλους της φωτογραφιας.

Θεωρητικα παροτι δεν μπορει να λειτουργησει πληρως αυτονομα, το palm ειναι ενα android smartphone και μπορει να εγκαταστησει εφαρμογες απο το play store της google. Το γραφικο του περιβαλλον ειναι σχεδιασμενο απο την palm σε συνεργασια με τη Verizon προκειμενου να προωθει και τις υπηρεσιες αυτης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights