Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Info Quest Technologies: Σημαντική διεθνής διάκριση από την Xiaomi

Info Quest Technologies: Σημαντική διεθνής διάκριση από την Xiaomi

απο John Leondaris

Τo χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Συνεργάτης Διανομής” απέσπασε η Info Quest Technologies στην ετήσια συνάντηση συνεργατών της Xiaomi, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-11 Οκτωβρίου στο Πεκίνο.

Με τη διάκριση αυτή η Xiaomi, επιβράβευσε την προσήλωση της Info Quest Technologies στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς, την υποστήριξη που παρέχει σε όλα τα προϊόντα του οικοσυστήματος, τις επιχειρηματικές πρακτικές και την επίτευξη υψηλών στόχων, αναδεικνύοντάς την σε σημείο αναφοράς και success story για όλη την παγκόσμια κοινότητα συνεργατών Xiaomi.

Από το Δεκέμβριο του 2016 που ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Xiaomi, και το άνοιγμα του πρώτου στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταστήματος Mi Store τον Ιούλιο του 2017, η Info Quest Technologies υλοποιεί στην ελληνική και κυπριακή αγορά το όραμα της Xiaomi να κάνει την καινοτομία προσιτή σε όλους, παρέχοντας προηγμένα προϊόντα σε “τίμιες” τιμές, προσθέτοντας σημαντική αξία σε όλη την αλυσίδα διανομής.

Παράλληλα, με βασικό πυλώνα ανάπτυξης τη συνεργασία με τη Xiaomi, η Info Quest Technologies υλοποιεί τη στρατηγική της για διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στον τομέα του Mobility & Internet of Things, με προϊόντα και λύσεις που θα συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των καταναλωτών και των επιχειρήσεων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights