Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG κατασκευάζει την οθόνη του Google Pixel 3
pixel 3 xl

Η LG κατασκευάζει την οθόνη του Google Pixel 3

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται ότι όπως και πριν ένα χρόνο, η Google έχει επιλέξει δύο διαφορετικούς προμηθετυές για τις οθόνες των νέων της Smartphones, των Pixel 3 και Pixel 3 XL. Σε πλήρη αντίθεση με τότε όμως, η οθόνη του μεγαλύτερου Pixel 3 XL είναι πλέον κατασκευασμένη από την Samsung, και μέχρι στιγμής δίνει τις καλύτερες εντυπώσεις με την απόδοση της.

Το iFixit έκανε “βίδες” και ανακάλυψε ότι το μικρότερο Pixel 3 έχει OLED οθόνη κατασκευασμένη από την LG, την εταιρεία που πέρυσι η Google είχε επιλέξει για την οθόνη του μεγαλύτερου Pixel 2 XL. Η LG Display προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο ποιότητας και ειδικά χρωματικής αναπαραγωγής που έχουν οι AMOLED οθόνες της Samsung, με αρκετές συσκευές διαφόρων κατασκευαστών να έρχονται στην αγορά με συνολικά “κατώτερες” οθόνες.

Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή η διαφορά αυτή σε ποιότητα θα μειωθεί, και η LG θα προσφέρει ανταγωνιστικές OLED οθόνες, όμως μέχρι στιγμής, ακόμα και στο Pixel 3 δεν φαίνεται να ξεχωρίζει με την απόδοση της οθόνης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights