Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ο νικητής του διαγώνισμου για το Nokia 6.1 !
nokia 6.1

Ο νικητής του διαγώνισμου για το Nokia 6.1 !

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από 10 ημέρες, και εντυπωσιακή συμμετοχή από τους αναγνώστες μας, τους φίλους μας στο facebook αλλά και στο Instagram, ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τον νικητή / νικήτρια του διαγωνισμού μας, που κερίζει το Nokia 6.1 που ευγενικά μας παραχώρησε η HMD Global.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που έκαναν Like στο Post της σελίδας μας στο facebook και στο αντίστοιχο στο Instagram, μπήκαν σε μια “λίστα” με τον καθένα να έχει το δικό του μοναδικό αριθμό. Στη συνέχεια μέσω του random.org επιλέχθηκε ένας αριθμός ανάμεσα στο 1 και το 1,192 ώστε να αναδειχθεί κινητής.

Συγκεκριμένα λοιπόν, η Sofia Gkioka είναι η νικήτρια του διαγωνισμού μας, έχοντας κάνει Like στο Post στο Facebook και στη σελίδα μας.

Θα επικοινωνήσουμε μέσω του Facebook λοιπόν με την νικήτρια του διαγωνισμού μας, προκειμένου να κανονίσουμε την δωρεάν αποστολή του Nokia 6.1 όπου αυτή επιθυμεί. Σε περίπτωση που μέσα σε 48 ώρες δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί της, η κλήρωση θα επαναληφθεί, και θα ενημερωθεί το κείμενο με το όνομα του νέου τυχερού.

Από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό μας, αλλά φυσικά και την HMD Global για την ευγενική παραχώρηση του Nokia 6.1

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights