Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Mix 3 με εγγραφή βίντεο αργής κίνησης στα 960fps

Xiaomi Mi Mix 3 με εγγραφή βίντεο αργής κίνησης στα 960fps

απο Kostas Gliatiotis

Σαν μέρος της προωθητικής πολιτικής που ακολουθεί η Xiaomi για το νέο της Mi Mix 3 που θα παρουσιάσει επίσημα σε μερικές ημέρες, έχει αρχίσει να κάνει γνωστά κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Το νεότερο από αυτά, είναι ότι το Smartphone θα έχει τη δυνατότητα εγγραφής Video σε πολύ αργή κίνηση με 960 καρέ το δευτερόλεπτο.

H ανακοίνωση έγινε από τον εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας, έστω και στο.. Twitter, όπου μάλιστα δείχνει και ένα Video σε πολύ αργή κίνηση που φαίνεται να έχει βγει με το Mi Mix 3. Η δυνατότητα αυτή δεν αποτελεί κάτι νέο γενικότερα, όμως θα είναι η πρώτη φορά που θα προσφέρεται σε Smartphone της Xiaomi. Τεχνικά απαιτεί την χρήση κάμερας με ενσωματωμένη δική της μνήμη RAM ώστε το αποτέλεσμα να έιναι και οπτικά σωστό, και φαίνεται ότι η Xiaomi έχει επιλέξει μια τέτοια κάμερα για το νέο της Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights