Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Night Sight της Google παράγει εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το Night Sight της Google παράγει εντυπωσιακές φωτογραφίες

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Google δεν έχει ακόμα ενεργοποίησει επίσημα το Night Sight στα Pixel 3 και Pixel 3 XL, ένα μέλος του XDA βρήκε έναν εύκολο τρόπο να το ενεργοποιήσει, τροποποιώντας την εφαρμογή της κάμερας στη συσκευή του.

Το Night Sight είναι η προσπάθεια της Google για φωτογράφιση σε πολύ χαμηλό φωτισμό, με συνεχόμενες λήψεις σε διαφορετικά επίπεδα έκθεσης, που συνδυάζονται σε μια τελική φωτογραφία. Τα πρώτα δείγματα αποκαλύπτουν ότι η λειτουργία του είναι αρκετά αποδοτική, αφού οι περισσότερες φωτογραφίες είναι σημαντικά πιο φωτεινές σε σύγκριση με την λήψη απλά μέσω του HDR+.

Σε κάποια από τα δείγματα μάλιστα είναι πρακτικά αδύνατον να δει κανείς λεπτομέρειες στη φωτογραφία χωρίς το Night sight, κάτι που σημαίνει ότι όταν ενεργοποιηθεί και επίσημα από την Google θα είναι ιδιαίτερεα χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες των Pixel 3. Η τροποποιημένη εφαρμογή λειτουργεί κανονικά και στα αμέσως προηγούμενα Pixel 2 και Pixel 2 XL της Google, στα οποία επίσημα το Night Sight θα φτάσει κάποια στιγμή μέσω αναβάθμισης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights