Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate 20 Pro Review : Το καλύτερο στο είδος του !
mate 20 pro

Huawei Mate 20 Pro Review : Το καλύτερο στο είδος του !

απο Kostas Gliatiotis

Το «αστείο» στην περίπτωση του Mate 20 Pro είναι ότι η Huawei θεώρησε προφανώς ότι όλες αυτές οι φωτογραφικές δυνατότητες του δεν είναι «αρκετές» για να το κάνουν κορυφαίο, κάτι που σε κάθε περίπτωση είναι σαν συσκευή. Για τον τομέα του βίντεο, η εταιρεία… ξεπέρασε τον εαυτό της, και κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο επακρο τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει η βελτιωμένη NPU του Kirin 980. Μέχρι πριν μερικά χρόνια θα φαινόταν αδύνατον για ένα Smartphone να εφαρμόζει εφέ στην λήψη βίντεο σε πραγματικό χρόνο, όμως το Mate 20 Pro κάνει ακριβώς αυτό.

Μια λίστα από διαθέσιμα «φίλτρα» μπορούν να εφαρμόζονται σε κάθε βίντεο κατά τη λήψη τους, και όχι σε επεξεργασία μετά από αυτή. Το πιο «έξυπνο» από αυτά, επιλέγει ένα αντικείμενο ή έναν άνθρωπο που θα του ορίσει ο χρήστης του, τον ακολουθεί, κάνοντας όμως ταυτόχρονα ασπρόμαυρη όλη την υπόλοιπη φωτογραφία. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως… καλλίτεχνικό βίντεο που δεν μπορεί να πετύχει κανείς με οποιοδήποτε άλλο Smartphone, πόσο μάλλον σε πραγματικό χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=cLz7oveY3nc

Φυσικά, όλες αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες και στην κάμερα με τον ευρυγώνιο φακό, κάνοντας το Mate 20 Pro ένα «αστεία» ικανό Smartphone στον τομέα του βίντεο, αλλά ανοίγοντας και μια ολόκληρη νέα κατηγορία βίντεο που μέχρι τώρα ανήκε περισσότερο σε Action cams. Ακόμα όμως και σε σύγκριση με αυτές, το Smartphone προσφέρει το πλεονέκτημα της εφαρμογής των εφέ σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται επεξεργασία μετά την λήψη τους.

Ο μοναδικός ίσως περιορισμός της τεχνητής νοημοσύνης στην εγγραφή βίντεο είναι ότι μπορεί να εφαρμόσει όλα αυτά τα «φίλτρα» μόνο σε ανάλυση έως και 1080p. Παρόλα αυτά, εννοείται ότι σε κανονική εγγραφή υπάρχει και το 4k, μια ανάλυση που επιτέλους προσφέρει και σταθεροποίηση εικόνας, ένα χαρακτηριστικό που απουσίαζε δυστυχώς από το P20 Pro.

Αυτό που μπορεί να προστεθεί σαν «αλλαγή» ακόμα και στην μέγιστη ανάλυση του 4k είναι η αλλαγή στο χρωματικό προφίλ σε Vivid ή Smooth, δύο επιλογές που συνεχίζουν να υπάρχουν κανονικά σε βίντεο αλλά και φωτογραφία.

Το να κάνει κάποιος μια πλήρη περιγραφή των δυνατοτήτων που έχουν οι κάμερες του Mate 20 Pro πλησιάζει στα όρια του αδύνατου. Ακόμα και με πολλά δείγματα σε ένα Review σαν και αυτό, η συσκευή θα έχει πάντα κάτι ακόμα να προσφέρει, και ένα Mode φωτογραφίας θα παράγει πάντα κάτι νέο σε συνθήκες που δεν είχε ξαναβρεθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η «ομορφιά» του Mate 20 Pro και των καμερών του, είναι ότι πάντα θα βγάζουν όμορφες και ζωντανές φωτογραφίες, και ο χρήστης του θα έχει ένα πλήθος από επιλογές στα χέρια του για όταν έχει την όρεξη και το χρόνο να τις εκμεταλλευτεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights