Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η νέα σειρά τηλεοράσεων QLED 8K, Q900R της Samsung ήρθε στο Public

Η νέα σειρά τηλεοράσεων QLED 8K, Q900R της Samsung ήρθε στο Public

απο Kostas Gliatiotis

Φέτος το χειμώνα τα δεδομένα στις τηλεοράσεις αλλάζουν. Θέλεις να ταξιδέψεις σε έναν ρεαλιστικό κόσμο σαν να είσαι κι εσύ μέρος της κάθε σκηνής; Το Public, ο Νο1 προορισμός και για τα προϊόντα τεχνολογίας, είναι πάντα παρών στις νέες «μεγάλες» αφίξεις και για αυτό υποδέχτηκε πρόσφατα την ολοκαίνουργια σειρά των QLED 8K  τηλεοράσεων από τη Samsung προσφέροντας στο απαιτητικό κοινό επιπλέον smart tech επιλογές σύμφωνες με τις hi-tech τάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη σειρά τηλεοράσεων εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά με τρία μοντέλα 65’’, 75’’ και 85’’ ιντσών (QE65Q900R, QE75Q900R & QE85Q900R) ενώ όσοι επισκεφθούν τα επιλεγμένα καταστήματα Public (Σύνταγμα,  Γλυφάδα, The Mall Athens, Golden Hall, Τσιμισκή και Πυλαία), θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία μιας live δοκιμής της φανταστικής ανάλυσης 8Κ. Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τι σημαίνει στην πράξη η χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence) από τον επεξεργαστή Quantum Processor 8K. Καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τηλεοπτικό περιεχόμενο 8Κ θα απολαύσουν περιεχόμενο (ανάλυση και ήχο) βελτιωμένο και αναβαθμισμένο από το νέο επεξεργαστή.

Δείτε από κοντά τη διαφορά στη νέα σειρά τηλεοράσεων QLED 8K, Q900R της Samsung οι οποίες προσφέρουν το καλύτερο δυνατό οπτικό και ηχητικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε τηλεοπτικό περιεχόμενο, streamάρετε από το Netflix, ή προβάλετε περιεχόμενο από το smartphone σας.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στις νέα σειρά τηλεοράσεων είναι:

  • Ανάλυση 8Κ που σου κόβει την ανάσα με περισσότερα από 33 εκατομμύρια pixel (4 φορές υψηλότερη από τις 4K τηλεοράσεις)
  • Η υψηλή ανάλυση της 8K χαρίζει περισσότερο βάθος, δείχνοντας και τις μικρότερες λεπτομέρειες κάθε σκηνής, σε σχέση με 4K τηλεοράσεις
  • Ο επεξεργαστής Quantum Processor 8K με την τεχνολογία της Samsung, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη για την βελτίωση της ανάλυσης, του ήχου και την φωτεινότητα των αρχείων
  • Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και την τεχνολογία «μηχανικής εκμάθησης» μπορείς να μετατρέψεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο σε 8Κ με μειωμένο θόρυβο εικόνας, πλούσια υφή και λεπτομέρειες και βελτιστοποιημένα περιγράμματα.
  • Smart TV με σύνδεση Wi-Fi & Bluetooth και ΙοΤ βάσει της εφαρμογής SmartThings
  • Πολλαπλές θύρες USB & HDMI
  • Τεχνολογία πάνελ QLED σε ανάλυση 8K
  • Δείκτης ποιότητας εικόνας 4000 PQI
  • 8Κ HDR που προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων κι αποχρώσεων και τέλεια αντίθεση εικόνας για ρεαλιστικές απεικονίσεις
  • 4000 nits φωτεινότητας στις 85 & 75 ίντσες και 3000 nits στις 65 για κορυφαία δυναμικά.
  • Λειτουργία Ambient mode, για χρήση της τηλεόρασης ως ψηφιακό πίνακα προβάλλοντας έργα τέχνης ή αγαπημένες φωτογραφίες.
  • Οπτικό καλώδιο One Invisible Connection σε συνδυασμό με One Connect και τηλεχειριστήριο One Remote Control.
  • Πρωτοποριακή βάση στήριξης και συμβατότητα με επιτοίχια βάση No Gap wall mount (ενσωματωμένη στην QE85Q900R)

Η νέα σειρά τηλεοράσεων της Samsung δεν μένει μόνο στα εσωτερικά χαρακτηριστικά που την διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες, καθώς έχει δώσει μεγάλη λεπτομέρεια και στο design. Με μινιμάλ σχεδίαση, αδιόρατα πλαίσια και πάχος μόλις 3,5 εκατοστά, θα είναι ένα στολίδι στον χώρο που θα τοποθετηθεί.

Για τους ανυπόμονους λάτρεις της «μικρής» οθόνης, που θέλουν να βιώσουν από κοντά την εμπειρία μιας 8Κ τηλεόρασης, επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα Public!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights