Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi : Βελτιώσεις στην κάμερα των Mi 8 και Mi Mix 2s μέσω αναβάθμισης

Xiaomi : Βελτιώσεις στην κάμερα των Mi 8 και Mi Mix 2s μέσω αναβάθμισης

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση του Mi Mix 3 από την Xiaomi, και το αρκετά υψηλό σκορ που έλαβε στο Dxo Mark για την απόδοση της κάμερας του, η εταιρεία έκανε μια ακόμα ενδιαφέρουσα δήλωση που αφορά τους ιδιοκτήτες των προηγούμενων mi 8 και Mi mix 2s.

Σύμφωνα με τον Lei Jun, συνυδριτή της Xiaomi, τα δύο Smartphones έχουν “ακριβώς” τις ίδιες κάμερες με το νεότερο Mi Mix 3. Πιο συγκεκριμένα η βασική κάμερα έχει τον IMX 363 αισθητήρα των 12 Mpixels από τη Sony, ενώ η δεύτερη κάμερα με το 2Χ οπτικό ζουμ είναι κατασκευασμένη από τη Samsung και πιο συγκεκριμένα έχει και αυτή τον κωδικό μοντέλου S5K3M3.

Ο Lei Jun ανέφερε ότι τα Mi 8 και Mi Mix 2s θα αναβαθμιστούν κάποια στιγμή στο μέλλον ώστε να εκμεταλλευτούν και αυτά τις βελτιωμένες επιδόσεις της εφαρμογής της κάμερας που έχει το Mi Mix 3. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι developers της εταιρείας έχουν αφιερώσει αρκετό χρόνο πλέον στην βελτίωση της απόδοσης της κάμερας, και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην διαθέσουν τις βελτιώσεις αυτές και για τα “παλαιότερα” Smartphones.

Δυστυχώς πάντως δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα διατεθεί αυτή η αναβάθμιση, είναι όμως πιθανό να γίνει όταν το νεότερο Android 9.0 Pie γίνει επίσης διαθέσιμο για τα δύο Smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights