Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Apple παρουσίασε δύο νέα iPad Pro

Η Apple παρουσίασε δύο νέα iPad Pro

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας να επιβεβαιώνει την κυριαρχία της στην αγορά των Tablets, η Apple παρουσίασε πριν μερικές ώρες τα νέα iPad Pro με οθόνη 11 και … 12.9 ιντσών.

Παρά το μεγάλο μέγεθος της οθόνης τους, τα δύο νέα iPad Pro δεν είναι μεγάλα σε συνολικές διαστάσεις, αφού η εταιρεία έχει μειώσει σημαντικά το πλαίσιο γύρω από αυτή. Μάλιστα είναι τόσο μικρό πλέον που δεν υπάρχει χώρος για το TouchID και έτσι τα iPad Pro έχουν πλέον σαν μοναδική επιλογή το FaceID όπως και τα νεότερα iPhones της Apple.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης, και τα δύο iPad Pro προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz και μάλιστα και το “στυλό” της Apple υποστηρίζει τόσο υψηλό ρυθμό αναγνώρισης των κινήσεων του πάνω στην οθόνη.

Ίσως η σημαντικότερη είδηση όμως για τα νέα iPad Pro είναι ότι δεν έχουν το συνηθισμένο Lightning πρότυπο της Apple για τη σύνδεση τους με φορτιστή και άλλες συσκευές, αλλά ένα τυποποιημένο USB Type-C, όπως πλέον και κάθε άλλη συσκευή της αγοράς σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο. Μάλιστα με΄σω της USB Type-C θύρας ο ιδιοκτήτης τους μπορεί πλέον να συνδέει και συσκευές όπως πληκτρολόγιο και ποντίκι, φωτογραφική μηχανή και κάθε άλλου είδους περιφεριακό, όπως σχεδόν και σε έναν υπολογιστή.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό των δύο νέων iPad Pro είναι μια βελτιωμένη έκδοση του A12 Bionic, που μπορεί να λειτουργεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τους 8 πυρήνες του στην μέγιστη συχνότητα τους. Η σημαντικότερη όμως βελτίωση του A12X είναι η κάρτα γραφικών του, που πλέον έχει … 7 πυρήνες και απόδοση κατά 90% αυξημένη σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο iPAd της εταιρείας.

Τέλος, παρότι η βασική έκδοση θα ξεκινάει από τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου, η μεγαλύτερη διαθέσιμη φτάνει πλέον… το 1ΤΒ για όσους χρειάζονται σημαντικά περισσότερο χώρο για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο. Η βασική έκδοση του iPad Pro με την οθόνη των 11 ιντσών θα ξεκινά από τα 800 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τα 1.000 δολάρια για αυτό με την οθόνη των 12.9 ιντσών. Η υποστήριξη LTE δικτύων κινητής τηλεφωνίας αυξάνει το κόστος κατά 150 δολάρια σε κάθε περίπτωση, ενώ η ακριβότερη εκδοση του “μικρού” iPad Pro με οθόνη 11 ιντσών και 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου φτάνει τα … 1550 ευρώ σε κόστος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights