Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J4 Plus Review : Ανάγκη για άμεση βελτίωση

Samsung Galaxy J4 Plus Review : Ανάγκη για άμεση βελτίωση

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

To δεύτερο αντικειμενικά θετικό χαρακτηριστικό του J4 plus είναι η μεγάλη σχετικά χωρητικότητα της μπαταρίας που έχει στο εσωτερικό του. Στα 3.300 mAh, η μπαταρία αυτή είναι αρκετά μεγάλη για τις απαιτήσεις του απλού και αδύναμου Hardware, και σε συνδυασμό με την καλή διαχείριση που κάνει το λειτουργικό σύστημα, επιτυγχάνονται χρόνοι αναμονής και λειτουργίας αρκετά πάνω από το μέσο όρο.

Οι δύο ημέρες απλής και λογικής χρήσης είναι κάτι που μπορεί να πετύχει εύκολα το J4 plus, και είναι πιθανότατα και το ζητούμενο από όσους θέλουν ένα Smartphone για να κάνουν τη δουλειά τους.

Ακόμα όμως και για όσους το επιλέξουν για περισσότερα πράγματα, που με το ζόρι μπορεί να κάνει, η μπαταρία δεν πρόκειται να τους αφήσει χωρίς κινητό σε λιγότερο από μια ημέρα. Η αρκετά έντονη χρήση απλά θα την φτάσει περίπου στο 15% μέχρι το βράδυ, ένα λογικό ποσοστό «ασφαλείας» μέχρι να φτάσει και πάλι η ώρα της φόρτισης.

Συμπέρασμα.

Είναι ασυνήθιστο και κάπως … παράξενο να βλέπει κάποιος ένα Smartphone της Samsung που απλά δεν είναι ανταγωνιστικό για τα χρήματα που κοστίζει. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, οι συσκευές της εταιρείας στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής είναι λιγότερο αποδοτικές από ότι θα περίμενε κανείς, το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι υπόλοιπες εταιρείες προσφέρουν συνολικά καλύτερα προϊόντα.

Η υποστήριξη και το after sales support είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλεονεκτήματα της Samsung, και μαζί με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, τα δυνατά σημεία και του ίδιου του J4 Plus. To πρόβλημα όμως είναι ότι σε μια κατηγορία τιμής που περισσότερο σημασία έχει τι περισσότερο μπορεί να πάρει κάποιος με τα χρήματα που διαθέτει, το J4 plus απέχει πολύ από το να είναι στις πρώτες συσκευές σε προτίμηση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights