Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Pocophone F1 σε MIUI 10

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Pocophone F1 σε MIUI 10

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είχε δεσμευθεί πριν λίγο καιρό η Xiaomi, ξεκίνησε κανονικά “στην ώρα της” την αναβάθμιση του Pocophone F2 σε MIUI 10, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας.

Το MIUI 10 για το Pocophone βασιζεται στο Android 8.1 Oreo ακόμα και όχι το 9.0 Pie, όπως και η έκδοση που είναι ήδη διαθέσιμη για το Mi 8 της εταιρείας. Οι αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση είναι αρκετές και σημαντικές. Το γραφικό περιβάλλον είναι ανανεωμένο σε εμφάνιση, με πιο όμορφα γραφικά και εικονίδια.

Η Xiaomi υπόσχεται ότι το Pocophone F1 όπως και όλες οι συσκευές με MIUI 10 μπορεί να “προσαρμόζεται” στο περιβαλλον γύρω του. Με αυτόν τον τρόπο επιλεγεί διαφορετικούς ήχους ειδοποίησης ανάλογα την ώρα της ημέρας αλλά και το που βρίσκεται η συσκευή, προκειμένου να “ταιριάζει” καλύτερα στο περιβάλλον αυτό.

Μετα την αναβάθμιση θα είναι δυνατή η χρήση του Pocophone F1 με gestures στην οθόνη αντί των πλήκτρων χειρισμού στο κάτω μέρος της. Ο ιδιοκτήτης του παρόλα αυτά μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στους δύο τρόπους χειρισμού και δεν δεσμεύεται στη χρήση των Gestures.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights