Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone XS Review : Ακριβή πολυτέλεια
iphone xs

Apple iPhone XS Review : Ακριβή πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το iPhone XS χρησιμοποιεί και αυτό μια AMOLED οθόνη που όσο και αν η Apple δεν θέλει να το αναφέρει, συνεχίζει να κατασκευάζεται από τρίτες εταιρείες και συγκεκριμένα τη Samsung και σε ένα μικρότερο βαθμό και την LG. Έχοντας πάντως αναγνωρίσει ουσιαστικά τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας, η εταιρεία φροντίζει ώστε να τα τονίσει όσο το δυνατόν περισσότερο στις συσκευές της. Το iPhone XS έχει λοιπόν μια από τις καλύτερες σε συνολική απόδοση οθόνες που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

Από το εντυπωσιακό χρωματικό εύρος που έρχεται σαν «δεδομένο» με κάθε AMOLED Panel, μέχρι την υποστήριξη για HDR περιεχόμενο, το iPhone XS προσφέρει όλα όσα πλέον θεωρούνται δεδομένα στην κατηγορία του.

Οι γωνίες θέασης είναι εντυπωσιακές, ενώ και ο φωτισμός είναι αρκετά υψηλός ώστε ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους να μην υπάρχει πρόβλημα με την ανάγνωση της οθόνης. Μάλιστα η Apple συνεχίζει κανονικά να προσφέρει τη λειτουργία «true tone» που προσαρμόζει τον φωτισμό αλλά και την απόχρωση της οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον και την θερμοκρασία του φωτισμού που ανιχνεύει το iPhone XS.

Για όσους έχουν συνηθίσει η απλά θέλουν εντυπωσιακά και ζωντανά χρώματα συνεχώς από μια AMOLED οθόνη, πιθανόν η λειτουργία του true tone να μην είναι ευπρόσδεκτη, όμως σε γενικές γραμμές κάνει σωστά αυτό που υπόσχεται η Apple.

Για αρκετά χρόνια, οι οθόνες των iPhones ήταν ένας από τους τομείς που η εταιρεία είχε μείνει σημαντικά πίσω από τον ανταγωνισμό της, όμως αυτό έχει αλλάξει πλέον σημαντικά. Το iPhone XS όπως και το iPhone X αλλά και το XS Max έχουν μερικές από τις καλύτερες τεχνικά αλλά και στην πράξη οθόνες που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights