Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Αναμέτρηση «αιωνίων» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αποκλειστικά στα κανάλια Novasports από την WIND VISION

Αναμέτρηση «αιωνίων» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αποκλειστικά στα κανάλια Novasports από την WIND VISION

απο Kostas Gliatiotis

Στις καυτές έδρες των «αιωνίων» μεταφέρει αυτές τις μέρες τους Έλληνες φιλάθλους η WIND VISION μέσα από τα κανάλια Novasports. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετρούν αντίστροφα για τα μεγάλα μεταξύ τους ματς σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Οι συνδρομητές Full Pack της WIND VISION θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια Novasports τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ΟΑΚΑ και «Γ.Καραϊσκάκης» σήμερα Παρασκευή 9/11 και την Κυριακή 11/11.

Συγκεκριμένα, σήμερα 9/11 στις 21:00 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» στο  κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για την 6η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague. Είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στις 4/1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Για τους φίλους του ποδοσφαίρου, ο μεγάλος αγώνας για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 19:30 την Κυριακή 11/11 όπου ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με το τριφύλλι στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Εκτός από τις αναμετρήσεις των «αιωνίων», το 3ήμερο οι συνδρομητές WIND VISION μπορούν να παρακολουθήσουν  στα κανάλια Novasports  και τους υπόλοιπους αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας καθώς και άλλους σημαντικούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όπως ΑΕΚ-Ατρόμητος και ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός αλλά και την κορυφαία μάχη Μίλαν –Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Και για όποιον δεν προλάβει από την αρχή τις μεγάλες αναμετρήσεις, η WIND VISION δίνει τη δυνατότητα επανεκκίνησης ζωντανού προγράμματος όπου οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν από την αρχή τον αγώνα που έχει ήδη ξεκινήσει!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights