Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi RedMi Note 6 Pro Review : Κορυφαίο στην κατηγορία του

Xiaomi RedMi Note 6 Pro Review : Κορυφαίο στην κατηγορία του

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η Xiaomi φροντίζει συνήθως να εφοδιάζει τις συσκευές της με αρκετά μεγάλες μπαταρίες και το Redmi Note 6 Pro, δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς η αντίστοιχη που διαθέτει έχει χωρητικότητα 4.000 mAh. Σε πρακτικό επίπεδο, είναι αρκετή ώστε να παρέχει με αρκετή άνεση μία ολόκληρη μέρα αυτονομίας ακόμα και με απαιτητική χρήση (κοινωνικά δίκτυα, IM εφαρμογές, ραδιόφωνο, κλήσεις κτλ). Για όσους θέλουν την μέγιστη απόδοση, θα προτείνουμε να πειραματιστούν με τις σχετικές επιλογές που θα βρουν στην εφαρμογή «Ασφάλεεια».

Από την άλλη, εάν είσαστε χρήστης που αρκείται σε πιο «απλή» χρήση και δεν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο Internet κτλ ή απλά δεν… ασχολείστε ιδιαίτερα με το smartphone σας, είναι δεδομένο ότι θα περάσουν τουλάχιστον δύο ή και τρεις μέρες πριν χρειαστεί να επαναφορτίσετε την συσκευή σας. Σε κάθε περίπτωση, η αυτονομία του Redmi Note 6 Pro κινείται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου.

Συμπέρασμα

Χωρίς ιδιαίτερες… περιστροφές και λέγοντας την άποψή μας όσο πιο ευθέως μπορούμε, θεωρούμε ότι το Redmi Note 6 Pro είναι πιθανότατα η κορυφαία επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να κινηθεί περίπου στα 250€. Το hardware είναι ικανότατο, η οθόνη αξιοπρεπέστατη, η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή και η κάμερα άνω του μέσου όρου για συσκευή αυτής της κατηγορίας τιμής. Για εμάς, είναι δεδομένο ότι ο αγοραστής που θα το επιλέξει πολύ δύσκολα θα δυσαρεστηθεί και ακόμα πιο δύσκολα θα νιώσει ότι τα λεφτά του δεν έπιασαν τόπο.

Κλείνοντας λοιπόν την παρουσίασή μας, θα πούμε ότι το Redmi Note 6 Pro έχει όλα τα φόντα ώστε να γίνει best seller. Εάν έχετε στο νου σας να αποκτήσετε μια συσκευή σε αυτά τα χρήματα, θα σας προτείνουμε να το δείτε από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Είναι πολύ πιθανό ότι και εσείς θα σχηματίσετε την ίδια θετική εικόνα και ακόμα πιο πιθανό να γίνει το επόμενο smartphone σας.

 

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights