Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ο Snapdragon 8150 εμφανίζεται στο Antutu benchmark

Ο Snapdragon 8150 εμφανίζεται στο Antutu benchmark

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πλέον πριν την επίσημη ανακοίνωση του από την Qualcomm, ο επόμενος κορυφαίος της επεξεργαστής, ο Snapdragon 8150 έκανε την εμφάνιση του σε ένα αποτέλεσμα στο Antutu Benchmark.

Παρότι σε γενικές γραμμές τα Benchmarks δεν επιβεβαιώνουν απόλυτα την ισχύ μιας συσκευής σε καθημερινή χρήση, είναι μια καλή ένδειξη του τι μπορεί να κάνει θεωρητικά κάθε επεξεργαστής. Στην περίπτωση του Snapdragon 8150, το σκορ που πετυχαίνει στο Antutu είναι αρκετά υψηλό, στις 370.000 περίπου. Στα αναλυτικότερα αποτελέσματα φαίνεται ότι μέρος αυτής της απόδοσης οφείλεται στην κάρτα γραφικών του, η οποία είναι κατά 20% περίπου βελτιωμένη σε σύγκριση με την Adreno 630 που χρησιμοποιεί ό μέχρι σήμερα καλύτερος Snapdragon 845.

Ο χρήστης του Weibo που διέρρευσε τη φωτογραφία, ισχυρίζεται ότι ο Snapdragon 8150 θα έρχεται σε μια ασυνήθιστη διάταξη με 1+3+4 πυρήνες επεξεργασίας. Ο “μόνος” του θα είναι Α-76 με υψηλή συχνότητα λειτουργίας στα 2.8 GHz, οι υπόλοιποι 3 επίσης Α-76 αλλά σε χαμηλότερη συχνότητα, και οι τέσσερις τελευταίοι θα είναι οι συνηθισμένοι Α-55 για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε απλές εργασίες. Η τεχνολογία DynamiQ της ARM επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία κάθε διαθέσιμου συνδυασμού “πυρήνων” και φαίνεται ότι αυτό η Qualcomm το έχει εκμεταλλευτεί με αυτή την ασυνήθιστη διάταξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights